Νέα ιστοσελίδα BMW βασισμένη στην πλατφόρμα .Digital Stage 2

By  |  0 Comments

H χρήση των κινητών συσκευών αυξάνεται διαρκώς σε συνδυασμό με τη ζήτηση των χρηστών για εξειδικευμένο ψηφιακό περιεχόμενο. Στο πλαίσιο αυτό, η BMW καινοτομεί δημιουργώντας μία νέα ιστοσελίδα που προσφέρει ευελιξία, ταχύτητα και αποκρισιμότητα στον χρήστη από κάθε συσκευή, παρέχοντας επιπλέον εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση.

Μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας . Digital Stage 2, η νέα ιστοσελίδα www.bmw.gr παρέχει βέλτιστη, εύχρηστη και προσαρμοσμένη εμφάνιση όλων των μοντέλων και υπηρεσιών της μάρκαςBMW σε όλες τις κινητές συσκευές όπως laptops, smart phones και tablets αφού είναι σχεδιασμένη με τη φιλοσοφία του responsive web design.

Οι νέες ενσωματωμένες δυνατότητες επικοινωνίας εξυπηρετούν εύκολα τις ανάγκες και τα αιτήματα των επισκεπτών προσφέροντάς τους μία εξελιγμένη και ξεχωριστή εμπειρία.

Μεταξύ άλλων, η νέα ιστοσελίδα περιέχει πλούσιο πληροφοριακό, φωτογραφικό υλικό και videosγια όλα τα μοντέλα BMW, εμπλουτισμένο διαμορφωτή μοντέλων ( configurator ) με πανοραμική 3D εικόνα με γυροσκοπική λειτουργία σε κινητές συσκευές, άμεση διαδικασία για κλείσιμο test drive, εύκολη εύρεση μεταχειρισμένων οχημάτων από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων, πληροφορίες για προϊόντα χρηματοδότησης, προγράμματα After Sales καθώς και μία εκτενή συλλογή από Lifestyleπροϊόντα και αξεσουάρ για τους φίλους της μάρκας.

Η νέα ιστοσελίδα www.bmw.gr λανσαρίστηκε τέλος Δεκεμβρίου 2015.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.