Εκατό συμμετοχές για καλό σκοπό

By  |  0 Comments

Η λέσχη ΟΡ.Κ.Α οργάνωσε με επιτυχία και 100 συμμετοχές, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου την συνάντηση Γερμανικών και άλλων κλασσικών οχημάτων.


Η συνάντηση φέτος πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στη πλατεία Κοτζιά επί της οδού Αθηνάς απέναντι από το δημαρχείο.


Η εκδήλωση αυτή την φορά είχε ιδιαίτερο σκοπό, αφού όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες δόθηκαν στο Κ.Υ.Α.Δ.Α.( κέντρο υποδοχής και αλληλεγγύης του Δ. Αθηναίων) που στηρίζει συμπολίτες μας που έχουν την ανάγκη μας.


Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την Αιγίδα του Δ. Αθηναίων.

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της λέσχης Τίμος Τσοκανής (αριστερά) με τον Γενικό Γραμματέα Χρήστο Ντάγκαλο στο χώρο της εκδήλωσης


Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα κλασσικά οχήματά που έχουν κλείσει τα 30 χρόνια, καθώς και η κατηγορία youngtimer. Η ώρα προσέλευσης των οχημάτων ήταν από τις 09:00 ως τις 10:00 και η είσοδος των οχημάτων έγινε από την οδό Αθηνάς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Με σχεδόν 100 (!) συμμετοχές κλασσικών οχημάτων, αισθανόμαστε υπερήφανοι, που αυτή η εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία!! Διπλά υπερήφανοι διότι ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να στηρίξουμε το ΚΥΑΔΑ, που στηρίζει συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Εκ μέρους του ΔΣ, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας.”

Χρήστος Ντάγκαλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.