ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΙ ΦΙΛΠΑ 5-6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΣΠΕΤΣΕΣ

By  |  0 Comments

Η ΦΙΛΠΑ («Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου») διοργανώνει στις 5-6 Απριλίου 2014, το «ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛI ΦΙΛΠΑ», στις Σπέτσες το αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού κόλπου το νησί των αρωμάτων λόγω των πολλών αρωματικών φυτών του.

Στο ράλι θα λάβουν μέρος περίπου 60 πληρώματα με αυτοκίνητα αντίκες ηλικίας από 35 έωςκαι 85 ετών.

Τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στις 9:30 το πρωί στον Ισθμό Κορίνθου όπου και θα δοθείη εκκίνηση του α΄ αυτοκινήτου στις 10:30.

Διανύοντας μια διαδρομή 150 χιλιομέτρων περίπου τα πληρώματα θα βάλουν τα δυνατάτους για να μπορέσουν να βγουν νικητές μέσα από ειδικές δοκιμασίες ακριβείας κατά την διάρκεια του αγώνα καταλήγοντας στην Κόστα για επιβίβαση στο Ferry boat προς Σπέτσες.

Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στην κεντρική πλατεία του νησιού καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας και τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία του νησιού.

Το ξενοδοχείο Poseidonio θα υποδεχθεί τους συμμετέχοντες το απόγευμα του Σαββάτουπροσφέροντας τους ένα κέρασμα.

Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί και πάλι μια απολαυστική βόλτα 25 χιλιομέτρων περίπου με αγωνιστική σημασία, και τα πληρώματα θα απολαύσουν τις ομορφιές του κοσμοπολίτικου νησιού.

Θα ακολουθήσει απονομή των επάθλων στους νικητές στην κεντρική πλατεία του νησιού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.