Τα Volvo S60 και V60 συνεχίζουν να συλλέγουν βραβεία

By  |  0 Comments

· Τα Volvo S60 και V60 κέρδισαν τον τίτλο «Καλύτερο Premium Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στην Αγγλία, από το περιοδικό Fleet News

· Διακρίσεις για τα S60, V60 και XC60 και στην κατηγορία «εταιρικό αυτοκίνητο της χρονιάς»

Νέες σημαντικές διακρίσεις για τα Volvo S60 και V60! Το έγκυρο περιοδικό FleetNews της Μεγάλης Βρετανίας που εξειδικεύεται στις εταιρικές πωλήσεις, βράβευσε ταS60 και V60 ως τα «Καλύτερα Premium Αυτοκίνητα της Χρονιάς» (Best PremiumCar of the Year). Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διάκριση, καθώς προέρχεται από ένα καταξιωμένο έντυπο με ιστορία 35 ετών, που θεωρείται η «Βίβλος» των εταιρικών πωλήσεων στην αγορά αυτοκινήτου της Μ. Βρετανίας. Μία χώρας, στην οποία οι εταιρικές πωλήσεις αποτελούν περίπου το 60% των συνολικών πωλήσεων αυτοκινήτων ενώ το 2013 ξεπέρασαν σε αξία τα 40 δισ. λίρες Αγγλίας (περίπου 50 δισ. ευρώ).

Οι διακρίσεις όμως για τα μοντέλα της Volvo συνεχίστηκαν, με τα S60, V60 και XC60 να βραβεύονται και στην κατηγορία «Νέο Εταιρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» (New Company Carof the Year). Πρόκειται για μία εξίσου σημαντική διάκριση, που εκτός άλλων εγγυάται και μεγάλη εμπορική επιτυχία για τα βραβευμένα μοντέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες διακρίσεις απονεμήθηκαν πριν ξεκινήσει ουσιαστικά το λανσάρισμα των νέων κινητήρων DriveE από τη Volvo. Πρόκειται για τους νέους τετρακύλινδρους δίλιτρους κινητήρες της Volvo, που θέτουν νέα standards επιδόσεων και – κυρίως – κατανάλωσης, που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατηγορία των εταιρικών αυτοκινήτων. Χαρακτηριστικά, το S60 με το δίλιτρο τετρακύλινδρο diesel κινητήρα D4 με ισχύ 181 ίππους, έχει μέση κατανάλωση μόλις 3,8 λίτρα/100 χλμ. ενώ οι εκπεμπόμενοι ρύποι είναι 99 γρμ./χλμ. Κάτι που στην Ελλάδα θα μεταφράζεται ως «μηδενικά τέλη κυκλοφορίας».

Το περιοδικό Fleet News εκδίδεται στη Μεγάλη Βρετανία από το 1978, με μηνιαία κυκλοφορία περίπου 20.000 τευχών και σημαντικά πολλαπλάσια – λόγω θεματολογίας – αναγνωσιμότητα. Απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες που διαθέτουν στόλους άνω των 10 αυτοκινήτων. Το 2012 πωλήθηκαν στη χώρα 1.120.000 εταιρικά αυτοκίνητ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.