To Subaru Forester Club στο Subarudromio

By  |  0 Comments

Την Κυριακή στο Λιβάδι της Αράχωβας, στον χώρο του Subaru Camp (Subarudromio) φιλοξενήθηκε το ενθουσιώδες Forester Club.

Τα μέλη του club είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη της νέας εισαγωγικής ΠλειάδεςMotors, αλλά και της αντιπροσωπείας των Αθηνών, Agripan S.A. και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στην αγαπημένη τους μάρκα και αυτοκίνητο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε test drive των Forester και XV όπου δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα τόσο εντός δρόμου όσο και εκτός, στoν ειδικά διαμορφωμένο χώρο τουSubarudromio!

Επιπλέον η μέρα συνεχίσθηκε με μια μίνι εκδρομή στις όμορφες πλαγιές του Παρνασσού και ολοκληρώθηκε με επιστροφή στον χώρο του Camp όπου και ακολούθησε οδήγηση των αυτοκινήτων των μελών στον χώρο του Subarudromio και αναμνηστική φωτογραφία.

Η Πλειάδες Motors A.E. ευχαριστεί τα μέλη του Forester Club για την μεγάλη ανταπόκριση. H εταιρία θα συνεχίσει την προσπάθεια της να βρίσκεται κοντά στον κόσμο της SUBARU και με άλλα event τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.