Volvo V40 Cross Country: Αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο, στην ίδια τιμή

By  |  0 Comments
· Το Volvo V40 Cross Country προσφέρεται στην ίδια τιμή, είτε εξοπλίζεται με το μηχανικό είτε με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
· Ισχύει για όλες τις εκδόσεις του μοντέλου, τόσο τις βενζινοκίνητες όσο και τις πετρελαιοκίνητες
· V40 Cross Country D2 με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο με 22.900 € (με όφελος απόσυρσης)
· V40 Cross Country 1.6 T4 με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο με 23.900 € (με όφελος απόσυρσης)
Το Volvo V40 Cross Country, στον ένα μόλις χρόνο παρουσίας του στην ελληνική αγορά, έχει σημειώσει ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία. Το σκανδιναβικό design, τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, ο πολύ πλούσιος εξοπλισμός και τα κορυφαία συστήματα ασφάλειας, σε συνδυασμό με τις «παντός δρόμου» δυνατότητές του, το έχουν καταστήσει ένα από τα best sellers της κατηγορίας του.
Η Volvo Car Hellas, θέλοντας να γιορτάσει τον ένα χρόνο επιτυχίας του μοντέλου, του προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη αξία! Προσφέρει το V40 Cross Country με το διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, στην ίδια τιμή με την έκδοση με το – επίσης έξι σχέσεων – μηχανικό κιβώτιο! Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η τιμή του πετρελαιοκίνητου V40 Cross Country D2, διαμορφώνεται στα 22.900 €, τόσο για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο όσο και για αυτήν με το αυτόματο. Αντίστοιχα, η τιμή για το βενζινοκίνητο 1.600 κ.εκ. V40 Cross Country Τ4, διαμορφώνεται στα 23.900 €, ανεξάρτητα από τον τύπο κιβωτίου ταχυτήτων. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το όφελος απόσυρσης. Να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος, η χρέωση για την επιλογή του αυτόματου σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων ήταν 2.100 €. Και για να υπάρχουν ανάλογα ευχάριστα νέα για όσους προτιμούν το μηχανικό κιβώτιο και δεν θα επωφεληθούν της συγκεκριμένης ενέργειας, τους δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουν πρόσθετο εξοπλισμό για το αυτοκίνητό τους, χωρίς επιβάρυνση!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.