«43ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΛΙ ΦΙΛΠΑ» 25-28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

By  |  0 Comments

Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 θα γίνει η εκκίνηση του «43ουΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΑΛΙ ΦΙΛΠΑ» από την πλατεία Ελευθερίας, την κεντρική πλατεία της Λαμίας.

Το Διεθνές Ράλι ΦΙΛΠΑ είναι μια εκδήλωση παλαιών αυτοκινήτων που θεσμοθετήθηκε από το 1972 καισυμπεριλαμβάνεται στο επίσημο ημερολόγιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου (FIVA).

Στο Ράλι αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 70 κλασσικά και ιστορικά αυτοκίνητα ηλικίας 30 έως 85 ετών με πληρώματα από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, την Ιταλία, την Μ. Βρετανία και την Βουλγαρία.

Το επίκεντρο της εκδήλωσης θα είναι το Καρπενήσι, μιαορεινή περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλλους, πλούσια σε βλάστηση με παραδοσιακή αρχιτεκτονική η οποία έχει διατηρηθεί σε αρκετό βαθμό, τόσο στα γύρω χωριά όσο και μέσα στην πόλη, με πλήθος καλοδιατηρημένων κτιρίων.

Η διανυκτέρευση των πληρωμάτων και τις τρεις αγωνιστικές ημέρες θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΜontanaHotel &Spa» 5 αστέρων.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνισθούν σε ειδικές δοκιμασίες ακριβείας και τις τρεις αγωνιστικές ημέρες,οι οποίες θα βρίσκονται καθ’ όλη την διαδρομή που θα ακολουθήσουν τα πληρώματα. Το βράδυ του Σαββάτουθα γίνει η τελετή απονομής των νικητών του «43ουΔΙΕΘΝΟΎΣ ΡΑΛΙ ΦΙΛΠΑ» σε αίθουσα του ξενοδοχείου «MontanaHotel&Spa».

Περισσότερες πληροφορίες και την δήλωση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο site της ΦΙΛΠΑ www.philpa.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.