Επίσημη παρουσίαση για τα νέα Nissan Χ-TRAIL και JUKE

By  |  0 Comments
 Παρουσία δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου, πραγματοποιήθηκε στο Glyfada Golf Gardens, η επίσημη παρουσίαση των νέων Nissan X-TRAIL και JUKE.
Σχεδιασμένο εξ’ αρχής,  το νέοX-TRAIL έρχεται να συμπληρώσει, μαζί με τα νέα QASHQAI και JUKE,  τη γκάμα των crossover της Nissan  με  νέα τεχνολογία, δυναμικό στυλ και φυσικά με ένα, κορυφαίο στην κατηγορία του, επίπεδο πρακτικότητας. Αποκαλυφθέν για πρώτη φορά στο  Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2013, το νέο X-TRAIL είναι τώρα διαθέσιμο και στην Ελλάδα,σηματοδοτώντας  την έναρξη ενός ακόμα success story  στη συνταγή των επιτυχημένων crossover  από τη Nissan.
Από την άλλη πλευρά, το νέο JUKE, έχοντας υπάρξει ο πρωτοπόρος στην κατηγορία  των compact crossovers, για κάτι λίγο περισσότερο από τρία χρόνια, έρχεται πλήρως ανανεωμένο για να εδραιώσει το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα, στη συγκεκριμένη κατηγορία.Διατηρώντας στο ακέραιο τον μοναδικό και εντελώς πρωτότυπο σχεδιασμό του, το νέο JUKE επιβεβαιώνει με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο την  ηγετική θέση της Nissan στην αγορά τωνcompact crossovers, εισάγοντας μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες  τεχνολογίες, με πολλή δόση στυλ, αλλά και με νέα χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τα στελέχη της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, τα νέα X-TRAIL & JUKE, συμπληρώνουν με τον πλέον ιδανικό τρόπο τη γκάμα των μοντέλων της εταιρείας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη πορεία. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους κορυφαίους κινητήρες, με τον turbo 1,2 λίτρων της βενζίνης του JUKE, να κλέβει την παράσταση, ως ολόφρεσκος και πρωτοποριακός στην κατηγορία του. Στα μεγάλα ατού του νέου X-TRAIL εκτός του εκπληκτικού πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων (130PS), συγκαταλέγονται η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κύλισης, γεγονός που του προσδίδει δικαίως τον χαρακτηρισμό του premium crossover.
Εκτός από τις εκδόσεις με κίνηση στους εμπρός τροχούς, τα νέα X-TRAIL & JUKE, διατίθενται και με το σύστημα τετρακίνησης ALL – MODE 4×4-i. Σε ότι αφορά το σύστημα μετάδοσης, τα νέα X-TRAIL &JUKE εφοδιάζονται με κιβώτιο 6 ταχυτήτων (εκτός του JUKE 1,5 dCi),ενώ υπάρχουν και συγκεκριμένες εκδόσεις με το ολοκαίνουργιο αυτόματο κιβώτιο Xtronic.
Στο εσωτερικό των νέων X-TRAIL & JUKE, ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά, τόσο από πλευράς  ποιότητας των υλικών, όσο και στονσ χεδιασμό. Επιπλέον, παρέχοντας μεγαλύτερο χώρο τόσο για τους επιβάτες τους, αλλά και για τις αποσκευές τους, τα νέα X-TRAIL &JUKE, πραγματικά  εντυπωσιάζουν με την  ευρυχωρία τους.
Παράλληλα, η Nissan ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την The North Face,  κορυφαία εταιρεία ένδυσης και υπόδησης στην ύπαιθρο, επιθυμώντας να αναδείξουν από κοινού τις   υψηλές δυνατότητες τόσο του X-TRAIL όσο και των προϊόντων της The North Face, σε outdoor δραστηριότητες.
Αναφορά έγινε και στη παγκόσμια συνεργασία της Nissan με το UEFA Champions League, καθώς και στα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από αυτή. Συγκεκριμένα η Nissan, ως επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης της παραπάνω κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, θα έχει εκτεταμένα δικαιώματα για τους αγώνες, τις προκαταρκτικές φάσεις, το περιεχόμενο, τα μέσα ενημέρωσης, τη φιλοξενία, τα συναφή δρώμενα και φυσικά τον τελικό της διοργάνωσης.
Περισσότερα για τα νέα X-TRAIL και JUKE, μπορείτε να δείτε στοwww.nissan.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.