Νέα έκδοση Livstyl για τα Volvo V40 και V40 Cross Country

By  |  0 Comments

Η νέα έκδοση Livstyl διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 8, cruise control,ηχοσύστημα με CD player με Bluetooth και οθόνη 5”, ενεργούς κατευθυντικούς προβολείςXenon, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED και πολλά άλλα

Διατίθεται αποκλειστικά για τα V40 και V40 CrossCountry με κινητήρες 1.600 κ.εκ.

Ο αναβαθμισμένος πρόσθετος εξοπλισμός είναι συνολικής αξίας άνω των 3.000 € και προσφέρεται χωρίς επιβάρυνση για τον πελάτη

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής της έκδοσηςLivstyl ξεκινούν για το V40 από 22.570 € και για το V40 Cross Country από 24.270 €, με όφελος απόσυρσης

Μία νέα έκδοση προστίθεται στη γκάμα των VolvoV40 και V40 Cross Country, του πολύ επιτυχημένου μοντέλου της σουηδικής μάρκας , το οποίο φιγουράρει στην πρώτη θέση των πωλήσεων των premium χάτσμπακ για το 2014. Η νέα έκδοσηονομάζεται Livstyl (διαβάζεται Λίιβστυλ), με το όνομα να αποτελεί μετάφραση της λέξης lifestyle στα σουηδικά. Η έκδοση Livstyl χαρακτηρίζεται από ένα πολύ πλούσιο πακέτο αναβαθμισμένου εξοπλισμούσυνολικής αξίας άνω των 3.000 €, το οποίοδιατίθεται χωρίς επιπλέον χρέωση. Προσφέρει μία ακόμη, πολύ ελκυστική επιλογή, στους υποψήφιους αγοραστές του πεντάθυρου χάτσμπακ της Volvo, το οποίο σύμφωνα με τις απαιτητικές δοκιμές του έγκυρου ανεξάρτητου οργανισμού ασφάλειας EuroNCAP, είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στον κόσμο!

Ο επιπλέον εξοπλισμός της έκδοσης Livstyl περιλαμβάνει:

ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 8” TFT υψηλής ανάλυσης και τρία διαφορετικά θέματα απεικόνισης (Elegance, Eco και Performance), τα οποία ο οδηγός επιλέγει κατά την προτίμησή του

Cruise Control

ηχοσύστημα High Performance με CD player με χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι, Bluetooth& έγχρωμη οθόνη 5” στην κεντρική κονσόλα

ενεργούς κατευθυντικούς προβολείς Xenon, οι οποίοι στρέφονται ακολουθώντας την πορείακίνησης του αυτοκινήτου (περιλαμβάνουν φώτα ημέρας LED με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης)

σύστημα πλυσίματος προβολέων υψηλής πίεσης

αισθητήρες παρκαρίσματος στο πίσω προφυλακτήρα

πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED με δυνατότητα ρύθμισης (φωτισμός ανάγνωσης πίσω με δυνατότητα ρύθμισης από το μενού, φωτιστικά σημεία στο χώρο αποσκευών δεξιά, στις θήκες τωνεμπρός θυρών και στη βάση τους, στη θύρα πορτ-μπαγκαζ και στη δεύτερη σειρά καθισμάτων)

φωτιζόμενο επιλογέα ταχυτήτων

κεντρική κονσόλα με διακοσμητικά αλουμινίου με ένθετα διακοσμητικά Silk Metal σε επιφάνειεςτων θυρών και του ταμπλό

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόσθετος εξοπλισμός έρχεται να προστεθεί στον πολύ πλούσιο εξοπλισμόπου ήδη διαθέτει το αυτοκίνητο, που εκτός των άλλων ενδεικτικά περιλαμβάνει: City Safety δεύτερης γενιάς για αποφυγή συγκρούσεων με ταχύτητα έως και τα 50 χλμ./ώρα, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, πλευρικούς, οροφής τύπου κουρτίνας και γονάτου για τον οδηγό αλλά και αερόσακο πεζού (που μόνο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει απ’ όλη την αυτοκινητοβιομηχανία!), σύστημα Start/Stop και σύστημα κλιματισμού, ζάντες αλουμινίου 16”, εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους,ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω, δερμάτινο τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση, τα γνωστά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας της Volvo κλπ.

Η έκδοση Livstyl για το Volvo V40 έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 22.570 € ενώ για το V40 CrossCountry η αντίστοιχη τιμή διαμορφώνεται στα 24.270 €. Και στις δύο περιπτώσεις συμπεριλαμβάνεται όφελος απόσυρσης καθώς και όφελος από εμπορική ενέργεια της Volvo Car Hellas, η οποία θα ισχύσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η έκδοση Livstyl διατίθεται παράλληλα με τις υπάρχουσες εκδόσεις των V40 και V40 Cross Country, πουείναι οι Optimum, Kinetic, Momentum και Summum. Πλέον οι επιλογές για τον πελάτη, ανάλογα με το καύσιμο που προτιμά, διαμορφώνονται ως εξής (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης):

για το V40 ξεκινούν από τις εκδόσεις Optimum, το μεν βενζινοκίνητο 1.6 Τ2 120 ίππων με προτεινόμενη τιμή λιανικής 19.900, το δε diesel 1.6 D2 115 ίππων με τιμή 20.900.

για το V40 Cross Country, επίσης για τις εκδόσεις Optimum, το diesel 1.6 D2 115 ίππων έχειπροτεινόμενη τιμή λιανικής 22.900 ενώ το βενζινοκίνητο 1.6 Τ4 180 ίππων 23.900 .


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.