Η Volvo Polestar Racing κατακτά το πρωτάθλημα στη Σουηδία

By  |  0 Comments

Η Volvo Polestar Racing κατέκτησε το Σουηδικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού ( STCC )

Ο οδηγός της ομάδας Τεντ Μπιορκ κατέκτησε το πρωτάθλημα οδηγών

Το Volvo S 60 Polestar κυριάρχησε στους περισσότερους από τους 12 αγώνες του θεσμού

Η Volvo Car H ellas γιορτάζει την επιτυχία προσφέροντας την αναβάθμιση κινητήρων της Polestar σε ειδική μειωμένη τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Volvo Polestar Racing κατέκτησε τον τίτλο στο Σουηδικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού ( STCC ). Πρωταθλητής οδηγός αναδείχθηκε ο Σουηδός Τεντ Μπιορκ (Thed Björk), στο τιμόνι ενός Volvo S 60 Polestar . Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο για τον Μπιορκ ενώ ένας ακόμα οδηγός της Volvo Polestar Racing , ο Φρέντρικ Έκμπλομ ( Fredrik Ekblom ), τερμάτισε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Με αφορμή αυτήν την επιτυχία, η Volvo Car Hellas προσφέρει από σήμερα και μέχρι τέλος Οκτωβρίου τ α πακέτα αναβάθμισης κινητήρων της Polestar στην ειδική τιμή των 980 € (με ΦΠΑ και εγκατάσταση). Τα πακέτα αναβάθμισης της Polestar χαρίζουν στους κινητήρες Volvo αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή . Οι επιπλέον ίπποι και τα χιλιογραμμόμετρα ροπής ποικίλουν από μοντέλο σε μοντέλο, ξεπερνώντας σε κάποιες περιπτώσεις το 30%!

Η αναβάθμιση του κινητήρα με ένα πακέτο της Polestar γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo να εγκαθιστά ειδικό λογισμικό μέσω συγκεκριμένου διαγνωστικού μηχανήματος που συνδέεται με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου . Δεν απαιτείται κάποια επιπλέον ενέργεια ή μετατροπή, καθώς για τη συγκεκριμένη “ενίσχυση” δεν είναι αναγκαία οποιαδήποτε μηχανολογική επέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναβάθμιση δεν επιφέρει αύξηση στην τυποποιημένη κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου ενώ δεν μεταβάλλονται και οι πιστοποιημένες εκπομπές ρύπων των μοντέλων με τον αναβαθμισμένο από την Polestar κινητήρα ! Ίσως όμως το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι η αναβάθμιση ενός κινητήρα Volvo με τη χρήση ενός πακέτου της Polestar δεν επιφέρει κάποια μεταβολή στην τρέχουσα εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου. Η εγγύηση ισχύει κανονικά, με την προϋπόθεση φυσικά η αναβάθμιση να έχει πραγματοποιηθεί από Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo .

Οι ενδιαφερόμενοι να αναβαθμίσουν τον κινητήρα του αυτοκίνητου τους μπορούν να επιβεβαιώσουν τη διαθεσιμότητα πακέτου αναβάθμισης Polestar στο site της Volvo Car Hellas ( www . volvocars . gr / polestar ) ή στο site της Polestar στο www . polestar . com ή να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο της Volvo ή απλά να καλέσουν στο 800 100 7505 ( Volvo Line ) .

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.