«AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014»: Μοναδικό πανόραμα πρωτοεμφανιζόμενων μοντέλων

By  |  0 Comments

Σε πλήρη λειτουργία είναι από σήμερα Σάββατο 25 Οκτωβρίου και έως την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014, στην Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), η μοναδική φετινή έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας στην οποία παρουσιάζονται τα περισσότερα από τα νέα μοντέλα που πραγματοποίησαν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στο ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Άνοιξε χθες τις πύλες της, με την τελετή των εγκαινίων, η έκθεση «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» που πραγματοποιείται στην Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού). Στην έκθεση που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 2 Νοεμβρίου συμμετέχουν, σχεδόν στο σύνολο τους, οι μάρκες αυτοκινήτων που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας όλη τη γκάμα των μοντέλων που διαθέτουν με ένα σημαντικό αριθμό από αυτά να πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση στην ελληνική αγορά, λίγες ημέρες μετά την παγκόσμια «πρεμιέρα» τους στοΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.

Ειδικότερα οι Πανελλήνιες πρεμιέρες αφορούν τα μοντέλα:

Audi TT και A3 e-tron

BMW σειρά 2 Active Tourer

ΜΙΝΙ 5θυρο και Countryman LCI

Citroen C1 (και στην ανοικτή έκδοση Airscape) και C4 Cactus

Ford Mondeo, Ford Focus και οι νέες εκδόσεις Fiesta Red/ Black Editions


Nissan Pulsar και X-trail

Opel Corsa, και Adam Rocks

Peugeot 108 και 2008

Jeep Cherokee και Renegade

SEAT Leon 2.0 Cupra 280hp και 2.0 TDI FR 184hp


SKODA Yeti και Octavia G-Tec (φυσικό αέριο/CNG)

Subaru XV crossover , FORESTER MY14, OUTBACK MY14 και WRX STI MY15

Volvo V60 Plug-In Hybrid – νέοι κινητήρες Drive-E D4 και νέες εκδόσειςOcean Race & Livstyl

VWPassat

Toyota Aygo και Yaris



RENAULT TWINGO

DACIA Duster & Sandero

Τα εγκαίνια της «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» πραγματοποίησε ουφυπουργός Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτικής,αυτοδιοικητικής και οικονομικής ζωής της χώρας καθώς και πλήθος στελεχών από το χώρο της αγοράς του αυτοκινήτου, δημοσιογράφων αλλά και επισκεπτών.

Ο κ. Παπαδόπουλος, αφού ευχήθηκε στους διοργανωτές να επιτύχουν στο ακέραιο τους στόχους τους, ανέφερε ότι πρωταρχικός στόχος του ΥΠΥΜΕΔΙείναι η εφαρμογή μιας σειράς δράσεων στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την επανεκκίνηση της Εθνικής πολιτικής για την Οδική Ασφάλεια. Σχετικό νομοσχέδιο όπως ανέφερε ο υφυπουργός αναμένεται να κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

«Στην χώρα μας, τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, συνεκτιμώντας την αξιολόγηση των υφιστάμενων πολιτικών Οδικής Ασφάλειας, οφείλουμε ο νέος στρατηγικός στόχος των δράσεων, να είναι επέκεινα της μείωσης των ατυχημάτων και της βελτίωσης του συστήματος μεταφορών».

«Αποτελεί ανάγκη, η λήψη αποτελεσματικής προσέγγισης και ενεργειών, ενός συστήματος μέτρων, προκειμένου να υπάρξει άμεση ευαισθητοποίηση του πολίτη για αλλαγή της οδικής στάσης και συμπεριφοράς, διαμορφώνοντας στην συνείδηση του, ότι η Οδική Ασφάλεια και η ενημέρωση, αποτελεί υποχρέωση όλων και προσωπική ευθύνη, υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος, συμπληρώνοντας ότι εκθεσιακές εκδηλώσεις όπως η «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» συμβάλλουν ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκίνητου κ. Γ. Βασιλάκης ο οποίος αφού τόνισε ότι η ελληνική αγορά αυτοκινήτου άντεξε στην πολύ μεγάλη πίεση που δέχθηκε λόγω της κρίσης, επεσήμανε ότι τα πρώτα ουσιαστικά σημάδια ανάκαμψης της αγοράς είναι ορατά και ότι αυτή τη στιγμή η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά συμφέρουσα γιατί οι τιμές είναι οι πιο χαμηλές σε ευρωπαϊκό επίπεδο λόγω και της απόσυρσης. Καταλήγοντας ο κ. Βασιλάκης συνεχάρη τους διοργανωτές για την άρτια οργάνωση της έκθεσης και για το γεγονός ότι δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να δουν και να αξιολογήσουν μαζικά τα νέα μοντέλα των εταιριών.

Η «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» αναμένεται να είναι η πλέον επιτυχημένηστην ιστορία της τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς εκθετών, εκθεμάτων και προσέλευσης επισκεπτών. Οι διοργανωτές φιλοδοξούν θα καλύψουν όλες τις ανάγκες ενημέρωσης του κοινού δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες: ηλεκτρικά – υβριδικά – αεριοκίνηση, στο AFTER SALES, στον τομέα των αξεσουάρ και όχι μόνο. Μέσα από παράλληλες πολλαπλές εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, παρουσιάσεις) και Test Drives που θα πραγματοποιηθούν στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης από την εταιρία Promauto, θα το βοηθήσουν να αξιολογήσει καλύτερα τις μελλοντικές αγορές του.

Μέγας Χορηγός της έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» είναι η CWM FX(cwmfx.com) καταξιωμένη στο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με έδρα το Λονδίνο, και δραστηριότητα σε 196 χώρες.

Με πρωτοβουλία του CEO της CWM Group of Companies (μέλος της οποίαςείναι ο μεγάλος χορηγός της Αυτοκίνησης CWM FX) κ. Αντώνη Κωνσταντίνου, στην έκθεση θα βρίσκεται μια μοτοσυκλέτα MotoGP, η HondaRC213V της ομάδας CWMLCR Honda, για να την δουν από κοντά οι Έλληνες φίλοι της μοτοκίνησης, καθώς η CWM FX είναι επίσης ο μεγάλος χορηγός της ομάδας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP.

Οι ώρες λειτουργίας της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00- 21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 21:00 ενώ την 28ηΟκτωβρίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 21:00

Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ. Παιδιά έως 12 ετών συνοδευόμενα δωρεάν, ΑΜΕΑ και Ανεργοι τιμή 3 ευρώ.


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.