Η Mercedes-Benz Financial Services κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

By  |  0 Comments
Η MercedesBenz Financial Services (MBFS), η εταιρεία χρηματοδοτικών υπηρεσιών της MercedesBenz Ελλάς έχει εντάξει εδώ και δύο χρόνια στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Σε αυτό το πλαίσιο, και πέρα από τη σταθερή υποστήριξη που του παρέχει, μετά από πανευρωπαϊκή ενδοομιλική ψηφοφορία των υπευθύνων για την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα, ο οργανισμός διακρίθηκε κερδίζοντας την πρώτη θέση όσον αφορά το έργο που προσφέρει στα παιδιά. Η πρωτιά αυτή συνεπαγόταν ένα «bonus» 5.000 Ευρώ, με αποτέλεσμα το ποσό της δωρεάς της MBFS να διπλασιαστεί!
Έτσι, σε μία σεμνή και λιτή τελετή ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MercedesBenz Ελλάς κος Ι. Καλλίγερος μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της MercedesBenz Financial Services, κο Μ. Fickelscher, παρέδωσαν στον Πρόεδρό του Χαμόγελου του Παιδού, κο Κώστα Γιαννόπουλο, μία επιταγή ύψους €10.000 ώστε να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες του οργανισμού.
Επιπλέον, οι εργαζόμενοι στη MercedesBenz Financial Services, έχοντας καθιερώσει τη 10η Οκτωβρίου ως «Ημέρα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας» επισκέφτηκαν το σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στα Μελίσσια, και συνέβαλλαν εθελοντικά στη διεκπεραίωση διαφόρων εργασιών, απαραίτητων για τις ανάγκες του σπιτιού – όπως το σιδέρωμα ρούχων, η συναρμολόγηση επίπλων, το βάψιμο κάγκελων εξωτερικού χώρου κ.α.
Ο κος Markus Fickelscher, Γενικός Διευθυντής της MercedesBenz Financial Services δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλης της ομάδας της Mercedes Benz Financial Services την χαρά μας για την συμμετοχή και την υποστήριξη για 2η χρονιά στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών είναι η πολυτιμότερη ανταμοιβή για εμάς.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.