Απόλυτα επιτυχημένο το 9ο Ράλλυ Δαναών

By  |  0 Comments

Ο ΑC3 σε συνδιοργάνωση με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Άργους -Μυκηνών και την υποστήριξη του Δήμου, πραγματοποίησε στις 08-09 Νοεμβρίου 2014, το 9ο Ράλλυ Δαναών που ολοκληρώνει το Argolis HstoricTrophy .

Η εκκίνηση της πρώτης ημέρας δόθηκε από τον αρχαιολογικό χώρο Μυκηνών. Η καταιγίδα της Παρασκευής και ο βροχερός καιρός του Σαββάτου υποχρέωσε την οργάνωση να μειώσει τις Μ.Ω.Τ της πρώτης ημέρας. Η διαδρομή από Αρχ. Νεμέα – Δάφνη – Καστράκι – Κρυονέρι οδήγησε τα πληρώματα στη Στυμφαλία για ανασυγκρότηση. Εκεί παρέμειναν για 90 λεπτά και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρώτες 7 χρονομετρήσεις απολαμβάνοντας τις τοπικές γεύσεις. Το πρώτο σκέλος του αγώναολοκληρώθηκε με άλλες 4 χρονομετρήσεις και τις διαφορές των 5 πρώτων πληρωμάτων να είναι στα 3 περίπου δευτερόλεπτα.

Την δεύτερη ημέρα η εκκίνηση δόθηκε από το Δημαρχείο του Άργους και ο υπέροχος φθινοπωρινός καιρός έκανε πιο απολαυστικές τις ορεινές διαδρομές από Δούκα Βρύση – Κεφαλόβρυσο – Καπαρέλι αλλά οι Ε.Δ.Α αποδείχτηκαν δυσκολότερες. Έτσι, μετά από 10 χρονομετρήσεις είχαμε αλλαγές στη Γενική Κατάταξη. O τερματισμός του δευτέρου σκέλους πραγματοποιήθηκε στο Άργος στις 13:11.

Μετά από 220 αγωνιστικά χλμ., 10 Ε.Δ.Α και 21 χρονομετρήσεις,αναδεικνύονται οι 3 πρώτοι νικητές: 1. Οικονόμου Γεώργιος – Οικονόμου Νικόλαος, 2. Κουνέλης Δημήτριος – Κουνέλης Άγγελος, 3. ΚονταράτοςΘεμιστοκλής – Ιατρίδης Ιούλιος .

Τα αναλυτικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο www.sportstimming.gr .

Ακολούθησε πλούσιο γεύμα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα και απονομή επάθλων στους «Στρατώνες Καποδίστρια» που παραχωρήθηκε από τουςσυνδιοργανωτές Κ.Ε.Δ.Α.Μ. και τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τα δε σταθμευμένα κάτωθεν του χώρου όμορφα κλασσικά οχήματα έγιναν αντικείμενο θαυμασμού από τους επισκέπτες.

Η τελευταία αγωνιστική εκδήλωση της χρονιάς για τον AC3 απέσπασε τα ευμενή σχόλια όλων των συμμετεχόντων, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για την οργανωτική επιτροπή και όλα τα μέλη του AC3 που προσφέρουν εθελοντικά

Ευμενώς σχολιάστηκαν η ταχεία έκδοση των αποτελεσμάτων, ο έντονος ανταγωνισμός και οι όμορφες διαδρομές χωρίς να είναι κουραστικές.

Ο διοργανωτής ευχαριςτεί την ΚΕΔΑΜ, το Δήμο Άργους-Μυκηνών, τηνIronteam και τους χορηγούς για την άψογη συνεργασία. Επιπςης τα μέλη και τους φίλους της λέσχης, καθώς και τα μέλη άλλων λεσχών που τίμησαν με τη συμμετοχή τους και στήριξαν την εκδήλωση.

Κλείνοντας ¨αγωνιστικά¨ η χρονιά, οι κατά γενική ομολογία επιτυχημένες εκδηλώσεις του AC3, δίνουν διάθεση και κίνητρο στα μέλη της λέσχης να προσπαθήσουν στο μέλλον για τα καλύτερα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.