18η Συνάντηση Αθήνας – ΦΙΛΠΑ

By  |  0 Comments
Η ΦΙΛΠΑ (Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου) διοργανώνει για 18η φορά την πρώτη πανηγυρική εκδήλωση Ιστορικών Οχημάτων (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες & στρατιωτικά) της νέας χρονιάς. Περιμένει τους κατόχους ιστορικών αυτοκινήτων στην κλασική στατική εκδήλωσή, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 για την εκδήλωση που παραδοσιακά ανοίγει τη χρονιά.

Ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που θυμίζουν μία άλλη εποχή θα παραταχθούν στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 δίνοντας τη δυνατότητα στο Αθηναϊκό κοινό να απολαύσει, περιεργαστεί και φωτογραφήσει ένα «ανοιχτό» μουσείο ιστορίας, τέχνης και πολιτισμικής κληρονομιάς σε ένα από τα πρώτα κυριακάτικα πρωινά του 2015.
Πληροφορίες παρέχονται από Γραμματεία της διοργανώτριας Λέσχης ΦΙΛΠΑ, οδός Κυβέλης 6, 153 44 Γέρακας, τηλ. 210 65 34 700., φαξ 210 6533420, email info@philpa.gr. Επίσης από τις ιστοσελίδες: www.philpa.grκαι www.facebook.com/Philpa.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.