H Mitsubishi επεκτείνει την Εγγύηση Κατασκευαστή σε 5 χρόνια στην Ευρώπη

By  |  0 Comments
Εδώ και σαράντα χρόνια, οι Ευρωπαίοι πελάτες αναγνωρίζουν την αξιοπιστία των οχημάτων της Mitsubishi Motors όπως επιβεβαιώνουν τα 2,6 εκατομμύρια** Pajero, Lancer, Colt, Galant, L200, Outlander, κλπ,… που κυκλοφορούν καθημερινά στην περιοχή*.

Προερχόμενη από μία εκατονταετή παράδοση κορυφαίας μηχανολογίας της Mitsubishi, αυτή η αξιοπιστία έχει μετατραπεί σε σημαντικό παράγοντα αγοράς για πολλούς Ευρωπαίους πελάτες. Βασισμένη στην τεχνογνωσία και το κύρος της μάρκας, η Mitsubishi Motors αποφάσισε να επεκτείνει την Εργοστασιακή Εγγύηση στην Ευρώπη από 3 χρόνια που είναι σήμερα σε 5 χρόνια – το όριο των 100.000 km παραμένει ίδιο.

Με ισχύ από 1η Ιανουαρίου, 2015, αυτή η εγγύηση θα καλύψει το 99% της υπάρχουσας γκάμας που διατίθεται στην Ευρώπη*, συμπεριλαμβανομένου του Outlander PHEV του οποίου η μπαταρία του συστήματος κίνησης και τα εξαρτήματα EV ήδη καλύπτονταν για 5 χρόνια.

Οι νέοι όροι εγγύησης θα ισχύσουν για τα οχήματα Mitsubishi που θα ταξινομούνται ως καινούργια από 1η Ιανουαρίου, 2015.

***

*Εξαιρουμένης Ρωσίας και Ουκρανίας

** Οχήματα σε Κυκλοφορία – FY 2014 (Εξαιρουμένης Ρωσίας και Ουκρανίας)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.