Opel ADAM: Τώρα με CanvasTop και Easytronic 3.0

By  |  0 Comments
Ο πρωταθλητής εξατομίκευσης Opel ADAM σκοπεύει να καταπλήξει για μία ακόμα φορά τους οπαδούς του λανσάροντας καινούργιες προτάσεις που προάγουν τη μοναδικότητά του! Προηγμένες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά ανοίγουν νέες δυνατότητες για την ποικιλόμορφη οικογένεια ADAM: Η υφασμάτινη οροφή Canvas Top, μέχρι πρότινος αποκλειστικότητα του mini-crossover ADAM ROCKS, διατίθεται τώρα με τη ‘στάνταρ’ έκδοση του μοδάτου μικρού της πόλης. Το νέο ADAM Canvas Top θα ανοίγει ένα παράθυρο στον ουρανό με το πάτημα ενός μπουτόν. Η Opel αυξάνει και τις επιλογές κιβωτίων με το Easytronic 3.0 που βασίζεται στην πιο σύγχρονη τεχνολογία αυτοματοποιημένου κιβωτίου, για οδηγούς που δεν επιθυμούν πάντα μηχανικές αλλαγές σχέσεων. Το νέο σύστημα όχι μόνον επιτρέπει ταχύτερες και πιο ομαλές αυτόματες αλλαγές αλλά συμβάλλει και στη μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων κατά 8% περίπου.
«Οι νέες ελκυστικές δυνατότητες θα κάνουν ακόμα πιο δημοφιλή την πολυπληθή οικογένεια ADAM προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν το ADAM των ονείρων τους» εξήγησε ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales του Opel Group. «Η γκάμα χρωμάτων επεκτείνεται με τις νέες αποχρώσεις ‘Forget about Grey’ και ‘Greenfellas’. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν τώρα να επιλέξουν από 19 διαφορετικές εξωτερικές αποχρώσεις.»
ADAM με οροφή Canvas Top: Γνήσια απόλαυση ‘ανοιχτής οδήγησης’
Όσοι αγαπούν την αναζωογονητική αίσθηση της ‘ανοιχτής οδήγησης’ και σκοπεύουν να αγοράσουν το ‘στάνταρ’ ADAM έχουν τώρα μία ακόμα επιλογή στη διάθεση τους, την οποία μέχρι πρότινος προσέφερε μόνο το mini-crossover ADAM ROCKS: πρόκειται για την απαράμιλλη υφασμάτινη οροφή Canvas Top. Το ADAM με Canvas Top βασίζεται στο ADAM JAM και προσφέρει στους επιβάτες απεριόριστη θέα του έξω κόσμου μέσα σε πέντε δεύτερα. Η οροφή αναδιπλώνεται στην κολόνα C μέσω ενός μπουτόν. Μπορεί να κλείσει με ταχύτητες μέχρι 140 km/h. Η πολυστρωματική δομή της περιλαμβάνει ένα κεντρικό στρώμα από νεοπρέν και καθιστά την οροφή Canvas Top εξαιρετικά στιβαρή και ανθεκτική. Επιπλέον, ολόκληρη η μονάδα της οροφής έχει ρυθμιστεί ακουστικά ώστε να παρέχει ηχομόνωση στο εσωτερικό της καμπίνας.
Το ADAM με Canvas Top προσφέρει γνήσια αίσθηση κάμπριο χωρίς τα συνήθη μειονεκτήματα ενός cabrio μοντέλου με βασική τιμή που ξεκινά από 14.500 Ευρώ. Ούτε ο χώρος αποσκευών ούτε η σφαιρική ορατότητα θίγονται από τη σχεδίαση της οροφής, ανεξάρτητα εάν είναι ανοιχτή ή κλειστή.
Easytronic 3.0: Εξαιρετική άνεση – μικρό κόστος
Το νέο Easytronic 3.0 θα ολοκληρώσει τη γκάμα κιβωτίων του ADAM. Το αυτοματοποιημένο κιβώτιο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός αυτόματου με την αυξημένη απόδοση ενός μηχανικού. Η τρίτη γενιά Easytronic προσφέρει ταχύτερη απόκριση, το οποίο μεταφράζεται σε γρήγορες και ομαλές αλλαγές σχέσεων που δεν συγκρίνονται με οποιουδήποτε άλλου κιβωτίου του είδους.
Εκτός από την αύξηση της οδηγικής άνεσης, η βελτίωση της απόδοσης ήταν ζωτική παράμετρος στην εξέλιξη του Easytronic. Σε συνδυασμό με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.4 L 64 KW/87 hp, το Easytronic 3.0 μειώνει την κατανάλωση μέχρι 0,4 lit / 100 km στο μικτό κύκλο συγκριτικά με το πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, που αντιστοιχεί με μείωση των εκπομπών CO2 μέχρι 10 g /km. Σε αυτή τη διάταξη, το ADAM 1.4 ecoFLEX με Start/Stop καταναλώνει 4,7 lit / 100 km και εκπέμπει 109 g CO2 /km, που σημαίνει ότι μπορεί να περάσει από την κατηγορία ενεργειακής απόδοσης C στη B. Ωστόσο, κύριος παράγοντας είναι η προσιτή τιμή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.