F1: Νίκη της Ferrari στη Μαλαισία!

By  |  0 Comments

Μετά από αρκετό καιρό και έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, που είναι ίσως από τους καλύτερους των τελευταίων ετών, έσπασε το μονοπώλιο των Mercedes στο κορυφαίο σκαλί του πόντιουμ. Και μάλιστα έσπασε στο Γκραν Πρι της Μαλαισίας, στον εντός έδρα αγώνα του βασικού χορηγού της Mercedes, της Petronas.

Επίσης μετά από πολλούς μήνες στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel, αποδεικνύοντας τόσο ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται όσο και τα βήματα προόδου της Scuderia μετά τις σαρωτικές αλλαγές που έγιναν στην ομάδα το χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο σαιζόν.
image
Στη Μαλαισία η Mercedes αντί για το καθιερωμένο της 1-2 έκανε ένα 2-3, με τον Hamilton μπροστά από τον Rosberg. Τέταρτος τερμάτισε ο Kimi Raikonnen, ενώ στη μάχη που δόθηκε για την 5η θέση μεταξύ των δύο Williams επικράτησε ο Bottas έναντι του Massa.

Άξιες λόγου και αναφοράς οι 7η και 8η θέση των Verstappen και Sainz με τις Toro Rosso μπροστά από τους Kvuat και Ricciardo με τις Red Bull, καθώς και η εγκατάλειψη και των δύο McLaren των Alonso και Button.

Γιάννης Σκουφής www.carzine.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.