Η BMW Χορηγός στο “Lisbon2Baku”: Λισαβόνα – Μπακού με ένα Ποδήλατο

By  |  0 Comments

Το αθλητικό ιδεώδες εμπνέει την επόμενη ενέργεια της BMW, η οποία υποστηρίζει αυτή τη φορά ένα παράτολμο, ποδηλατικό εγχείρημα. Έχοντας ήδη ξεκινήσει από πέρσι συνεργασία με την Πορτογαλική Ολυμπιακή Επιτροπή, οι ιθύνοντες της εταιρίας αποφάσισαν να σπονσοράρουν έναν τολμηρό αθλητή ο οποίος σκοπεύει να διανύσει την απόσταση από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, με ένα ποδήλατο.

P90178296-highRes

Πρόκειται για ένα ταξίδι άνω των 6.600 χλμ! Ο 53χρονος Jorge Cristóvão, θα ξεκινήσει την πρόκληση “Lisbon2Baku” στις 10 Απριλίου έχοντας την υποστήριξη της Πορτογαλικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της BMW Portugal, σε ένδειξη τιμής σε όλους τους Πορτογάλους αθλητές που αγωνίζονται στην 1η έκδοση των Ευρωπαϊκών Αγώνων που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο σε αυτή την πόλη της Ανατολικής Ευρώπης.

Στο 2μηνο ταξίδι του (10 Απριλίου – 10 Ιουνίου), ο ριψοκίνδυνος ποδηλάτης θα διασχίσει την Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία και Γεωργία με τελικό προορισμό το Αζερμπαϊτζάν. Εκτός από την Εθνική σημαία ο Jorge Cristóvão θα μεταφέρει επίσης μηνύματα που προάγουν την πρώτη έκδοση των Ευρωπαϊκών Αγώνων, από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπακού. Ειδικότερα θα έχει μηνύματα από τον πρόεδρο της Πορτογαλικής Ολυμπιακής Επιτροπής προς τους ομολόγους του αρκετών Ευρωπαϊκών, Ολυμπιακών Επιτροπών στις χώρες που θα περάσει, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής, Patrick Hickley, στη Ρώμη.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Jorge θα έχει επαφή με τις Ολυμπιακές Επιτροπές της Ισπανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, του Μονακό, της Ελλάδας, Τουρκίας, Γεωργίας και τέλος του Αζερμπαϊτζάν. Σημαντικό γεγονός θα είναι η παράδοση Επιστολής του Δημάρχου της Λισαβόνας, António Costa στον ομόλογό του στο Μπακού, Hajibala Abutalybov.
Η 10η Ιουνίου θα σηματοδοτήσει μία συμβολική στιγμή όπου ο Jorge Cristóvão θα παραδώσει στους προέδρους των Ολυμπιακών Επιτροπών και στο Δήμαρχο του Μπακού τη Σημαία της Πορτογαλίας μαζί με τις επιστολές που έχει λάβει από τον Πρόεδρο της Πορτογαλικής Ολυμπιακής Επιτροπής (COP), José Manuel Constantino και το Δήμαρχο της Λισαβόνας António Costa.

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να ακολουθήσετε τον Αθλητή στο σύνδεσμο: http://www.lisboa2baku.com/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.