Οι Β. Βελάνης – Γ. Βελάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ

By  |  0 Comments

Για πρώτη χρονιά και με πλήρη εμπλοκή στην κατηγορία των σύγχρονων αυτοκινήτων, το πλήρωμα με οδηγό τον Βασίλη Βελάνη και συνοδηγό τον Γιάννη Βελάνη, θα συμμετάσχει με Mitsubishi Lancer Evo IX, της Evolution Motor Car σε όλο το θεσμό του 51ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2015.

SERKOVA

Οι Βασίλης Βελάνης και Γιάννης Βελάνης με μεγάλη εμπειρία στους αγώνες αυτοκινήτου ράλλυ στην κατηγορία sporting ιστορικών έχουν στεφθεί πρωταθλητές για δυο συνεχόμενες χρονιές, το 2008-2009 με ένα Ford Escord RS 1600 BDA.

Φέτος το πλήρωμα θα δοκιμάσει τις δυνατότητες του και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια υψηλή θέση στην γενική κατάταξη και κατηγορία του, οδηγώντας ένα σύγχρονο αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο απαιτεί μια τελείως διαφορετική οδηγική συμπεριφορά.

Πρώτος τους αγώνας για το φετινό πρωτάθλημα, το 36ο Ολυμπιακό Ράλλυ που θα πραγματοποιηθεί στις 28-29 Μαρτίου στον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή του με 5 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 80χλμ.

Την προσπάθεια αυτή υποστηρίζουν, ο μέγας χορηγός της ομάδας η Vodka Serkova και τα ελαστικά Pirelli.

Η V2SRT (Velanis2 Serkova Rally Team), εύχεται σε όλους καλή 51η αγωνιστική χρονιά…!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.