7th Nafplio-Corinthia Historic Rally 2015 στις 10/5 (upd)

By  |  0 Comments

O AC3 μετά το επιτυχημένο 6th Midnight Summer Rally 2014, συνδιοργανώνει με το Δήμο Bέλου –Βόχας το 7th Nafplio-Corinthia Historic Rally 2015 (Regularity), εκδήλωση ακριβείας ιστορικών αυτοκινήτων, την Κυριακή 10 Μαίου 2015, με εκκίνηση από το Βέλο, ανασυγκρότηση στο Ζευγολατειό και τερματισμό στο Βραχάτι Κορινθίας.
Η εκδήλωση προσμετρά στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1 .
Το μήκος της διαδρομής θα είναι περίπου 115 Km σε 1 σκέλος, με 5-6 Ειδικές Δoκιμασίες Ακριβείας και πολλαπλές χρονομετρήσεις. Οι τεχνικές ασφάλτινες διαδρομές στην Κορινθία είναι ¨στολισμένες¨ με τα ανοιξιάτικα χρώματα, διέρχονται μέσα από ημιορεινούς αμπελώνες και συναντώνται με την διαδρομή του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ , με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο.
Ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00-10:30 στο Βέλο στο σημείο αφετηρίας (Όδος Αγ. Μαρίνης και Παπακυριάκου ) πλησίον στο δημοτικό parking.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί, μετά από περίπου 4 ώρες.
Η χρονομέτρηση της εκδήλωσης ανατέθηκε στην εταιρεία Ironteam, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία που αρχίσαμε το 2013. Οι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1), με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο (www.sportstiming.gr) και τον τερματισμό.

image
Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση ορίζεται στα 60,00 Ευρώ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:
-Παράβολο Συμμετοχής.
-Ασφάλεια προς τρίτους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
-Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης της εκδήλωσης.
-Έντυπα της εκδήλωσης (road book, νούμερα, πινακίδα κτλ)
-Έπαθλα και αναμνηστικά .
Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν συνδεδεμένα πρόσθετα όργανα μέτρησης αποστάσεων .
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 5 Μαίου 20:00 Μαίου 2015, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ΄ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την Τετάρτη 6 Μαίου 20:00 2015. Μετά από αυτή την ημερομηνία ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.
Περισσότερες πληροφορίες στις παρακάτω διευθύνσεις και τηλέφωνα.
Υπεύθυνοι επικοινωνίας , Αποστόλης Λακασάς (6936 969 245 ) και Θεοδοσία Ουλή (6944 692509).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

http://www.ac3.gr/EditorData/files/PARTICIPANTS7thNCHR2015.pdf

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.