Κοτζιάς – Θανόπουλος νικητές στο 3ο Μεσογειακό Ράλλυ

By  |  0 Comments

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Απριλίου το 3ο Μεσογειακό Ράλλι (regularity) που διοργανώθηκε απο την Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου. Φυσικά τα ευχάριστα απρόοπτα δεν ελειψαν και το παρόν στην εκκίνηση ως φίλος της Ε.Λ.Κ.Α.ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος φωτογραφήθηκε, μίλησε με τον κόσμο και δεν έχασε την ευκαιρία ως λάτρης του είδους να κάτσει στο κάθισμα πολλών αγωνιστικών.
Πρίν την εκκίνηση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Θρυλικού οδηγού αγώνων Μηνά Βουρδουμπάκη του οποίου το περιβοητο αγωνιστικό Skoda Octavia Super φυλάσσεται ως“κορην οφθαλμου” απο εξέχον μέλος της λέσχης και κόσμησε την φετινή αφίσα και πήρε τιμητικά το νούμερο «1»για να εκκινήσει.

Οι νικητές του Ράλλυ

Οι νικητές του Ράλλυ

Με τον καιρό σύμμαχο τα 34 αγωνιστικά εκκίνησαν απο την καφετέρια Sweet Habit στην Κάτω Κηφισιά και ακολούθησαν την προσεκτικά σχεδιασμένη και κατα γενική ομολογία απολαυστική διαδρομή η οποία οδήγησε τα πληρώματα μεσα απο τις πιο όμορφες και καταπράσινες διαδρομές του νομού μας.
Οι τεχνικές στροφες της περιβόητης «κατάβασης Αγίου Μερκουρίου» το ανοιχτό «στροφιλίκι» του Βαρνάβα και η εις διπλούν εναλλαγή του τοπίου απο βουνό σε θάλασσα και τούμπαλιν, έδωσε στα πληρώματα την ευκαιρία να χαρούν το όμορφο Κυριακάτικο πρωινό μαζί με το αγάπημενο τους όχημα. Ο τερματισμός ήταν στην Αρτέμιδα, πάνω απο το Trolley Café οπου και ακολούθησε η τελετή της  απονομής και της δεξίωσης. Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού αυτοκινήτου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και κόσμησαν την διοργάνωση με τα πανέμορφα αυτοκίνητα τους, την «Ελληνική Λέσχη Φίλων Fiat 500 και συναφή» που για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας στην προσπάθεια μας αυτή οπως και τους χορηγού για την πολύτιμη ενίσχυση και συνδρομή τους στον αγώνα.

mesogeiko vw
Ραντεβού στις 10 Μα’ί’ου στην «2η Αθηνα’ίκή Συγκέντρωση Κλασσικών Οχημάτων» που θα λάβει χώρα στο «Παρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης» στο Ιλιον.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

MESOGEIAKO RESULTS

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.