Νέο προνομιακό πρόγραμμα 3asyMINI Plus

By  |  0 Comments

Για όλα τα μοντέλα ΜΙΝΙ, η ΜΙΝΙ Financial Services αναβάθμισε το πρόγραμμα 3asyΜΙΝΙ, προσφέροντας ένα μοναδικό πακέτο χρηματοδότησης, ασφάλισης και εγγύησης- το 3 asy ΜΙΝΙPlus.Το 3asyΜΙΝΙ Plus συνδυάζει σε μία μηνιαία δόση όλες τις προνομιακές υπηρεσίες για να απολαμβάνετε ξένοιαστα όλες σας τις εξορμήσεις.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει χρηματοδότηση με προνομιακό σταθερό επιτόκιο 5,4%* από 20%προκαταβολή και διάρκεια χρηματοδότησης 12, 24, 36 ή 48 μήνες και με τις επιλογές ανταλλαγής, απόκτησης ή επιστροφής με την τελευταία μεγάλη δόση.  Με χρηματοδοτούμενη ασφάλιση οχήματος, σταθερό προκαθορισμένο ποσό ασφάλισης για όλη τη διάρκεια του δανείου και ένα χρόνο δωρεάν Επέκταση Εργοστασιακής  Εγγύησης**, η απόκτηση ενός νέου ΜΙΝΙ γίνεται πιο εύκολη και ξένοιαστη από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ.

* Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975).

**Η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης ΜΙΝΙ ισχύει για ένα χρόνο επιπλέον της διετούς εργοστασιακής εγγύησης ή έως τη συμπλήρωση 50.000 χλμ. του αυτοκινήτου. Μέσω της Επέκτασης Εργοστασιακής Εγγύησης ΜΙΝΙ, το ΜΙΝΙ σας θα επισκευάζεται από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, οι οποίοι σας εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια, μέσω της εγγυημένης χρήσης Γνήσιων Ανταλλακτικών ΜΙΝΙ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.