Το Honda Civic του 2016!

By  |  0 Comments

image

• Η 10η γενιά Civic, μοντέλο 2016, εστιάζει στη σπορ, απολαυστική δυναμική συμπεριφορά
• Η οικογένεια Civic θα περιλαμβάνει εκδόσεις Sedan, Coupe, το 5-θυρο Hatchback και τα Si και Type-R
• Το πρώτο μοντέλο Honda με τους νέους κινητήρες VTEC® Turbo στη Β. Αμερική
• Το Civic, το δημοφιλέστερο μικρό αυτοκίνητο της Αμερικής που σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και παράγεται στη Β. Αμερική

Η Honda αποκάλυψε το σπορ Civic Concept στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης εν όψει της παρουσίασης της πλήρως ανανεωμένης 10ης Γενιάς Civic φέτος το φθινόπωρο στην Αμερική. Δίνοντας έμφαση στις σπορ επιδόσεις και την κορυφαία ευελιξία, η νέα οικογένεια Civic θα περιλαμβάνει εκδόσεις Civic Sedan, Coupe και Si, ενώ επιστρέφει το Civic hatchback και θα ακολουθήσει το νέο Civic Type-R – η ναυαρχίδα επιδόσεων της οικογένειας Civic. Το νέο Civic θα είναι το πρώτο Αμερικανικό μοντέλο που θα χρησιμοποιεί νέους κινητήρες VTEC® Turbo της σειράς Earth Dreams Technology™.
«Το νέο Civic θα είναι, αναμφισβήτητα, το πιο δυναμικό, το πιο προηγμένο τεχνολογικά και το πιο ποιοτικό και στυλάτο Civic που έχουμε κατασκευάσει ποτέ» δήλωσε ο John Mendel, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Αυτοκινητιστικού Τομέα της Αμερικανικής Honda Motor Co., Inc. «Από κάθε άποψη, θα είναι ένα επικό Civic.»

image

Το Civic Concept δίνει μία ενδιαφέρουσα πρώτη γεύση από τη συναρπαστική σχεδιαστική κατεύθυνση της 10ης γενιάς Civic που θα λανσαριστεί σε διάφορες εκδόσεις φέτος το φθινόπωρο στην Αμερική. Μακρύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο το νέο Civic εκφράζει μία δυναμική προσωπικότητα και υπόσχεται μία απολαυστική οδηγική εμπειρία. Αναλογικά έχει μακρύτερο καπό, μικρότερο εμπρός πρόβολο, παρμπρίζ τραβηγμένο πιο πίσω και κοντύτερο χώρο αποσκευών που χαρίζει στο Civic πιο αθλητική εμφάνιση και μία αίσθηση κίνησης.
Το νέο Civic σηματοδοτεί την παγκόσμια εξέλιξη των εκδόσεων sedan και coupe για πρώτη φορά από Ομάδα R&D στην Αμερική. Κύριοι συντελεστές είναι η ομάδα του στούντιο σχεδίασης της Honda στο Los Angeles και το κέντρο εξέλιξης οχημάτων στο Raymond, Ohio. Η βορειοαμερικανική έκδοση του Civic Sedan θα κατασκευάζεται στο Greensburg, Indiana, και στο Alliston, Ontario. Τα μοντέλα Civic Coupe και Si θα κατασκευάζονται επίσης στο Alliston. Ο κινητήρας VTEC Turbo θα παράγεται στο Anna, Ohio και οι κινητήρες επίσης στο Alliston. Το CVT θα κατασκευάζεται στο Russells Point, Ohio.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.