Το ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» στο 14ο Ιστορικό Ακρόπολις

By  |  0 Comments

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» αναγνωρίζοντας τη συμβολή των αγώνων στην τεχνολογική εξέλιξη σε θέματα ασφάλειας των αυτοκινήτων, συμμετείχε στο φετινό Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, έναν από τους πιο ιστορικούς και απαιτητικούς αγώνες στην Ευρώπη. Πρεμιέρα που δεν θα μπορούσε να γίνει παρά με ένα όχημα «οδηγό» στην εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκίνησης κατά τη δεκαετία του ’70 όπως το VW Golf του 1975 που έφερε το λογότυπο του Ι.Ο.ΑΣ. και το μήνυμα «Η ασφάλεια έχει προτεραιότητα».

Έχοντας να καλύψουν 1.000 περίπου χιλιόμετρα, σε διαδρομές της Αττικής, της Κορινθίας και της Εύβοιας, τα 99 πληρώματα από όλη την Ευρώπη γνώρισαν από την εκκίνηση κιόλας την αγάπη των φανατικών του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κοινό που κατέκλυσε το χώρο της εκκίνησης κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης την Πέμπτη 28 Μαΐου, «συμμετείχε» με την παρουσία του, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες καθ’ όλη τη διάρκεια των ειδικών διαδρομών ενώ έδωσε βροντερό παρόν στον τερματισμό που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ο.Α.Κ.Α. το Σάββατο 30 Μαΐου, λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Η συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» που αποσκοπούσε στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα οδικής ασφάλειας είχε πλήρωμα τους Γιώργο Τζαβάρα και Νικηφόρο Ντρες ενώ υποστηρίχτηκε επικοινωνιακά από την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.