‘Volvo Experience’: Εμπειρία στο Golden Hall

By  |  0 Comments

 

Η Volvo Car Hellas προχωρά σε μία ακόμη πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά –και όχι μόνο– δεδομένα: με το χαρακτηριστικό τίτλοVolvo Experience, προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία γνωριμίας με τα μοντέλα της, σε όσους επισκέπτονται το εμπορικό κέντρο Golden Hall, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο Μαρούσι. Πρόκειται για μία ενέργεια που για πρώτη φορά φέρνει μία μάρκα αυτοκινήτου τόσο κοντά στο κοινό της, βγάζοντάς την από τα «τυπικά πλαίσια» της έκθεσης αυτοκινήτου, δίνοντας στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Volvo παράλληλα με τα υπόλοιπα ψώνια τους ή ακόμα και όταν η υπόλοιπη οικογένεια απολαμβάνει την περιήγησή της στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου!

Μέσα από το Volvo Experience το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά «τη σουηδική αντίληψη για την πολυτέλεια» αλλά και την τεχνολογική πρωτοπορία της Volvo! Έμπειροι Σύμβουλοι Προϊόντος, προσφέρουν λεπτομερή ενημέρωση για όλα τα μοντέλα και επεξηγούν όλες τις λειτουργίες ή/και τεχνολογικές καινοτομίες των αυτοκινήτων των Σουηδών. Παράλληλα, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί αναλυτικά για όλες τις δυνατές επιλογές εξοπλισμού, επενδύσεων και χρωμάτων και να διαμορφώσει επί τόπου το δικό του, μοναδικό Volvo, να ενημερωθεί για την τιμή και τις δυνατότητες απόκτησης ενός νέου Volvo και, εφόσον το επιθυμεί, να αναλάβει ο πλησιέστερος Επίσημος ΔιανομέαςVolvo την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Όλα αυτά σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον, στο χώρο που διατηρεί η μάρκα στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου, ενός από τα πολυτελέστερα της Ευρώπης!

Φυσικά, όποιος ενδιαφέρεται μέσα από το Volvo Experience μπορεί επιπλέον να κάνει κάποιο testdrive μοντέλου της Volvo, με ένα ολόκληρο στόλο να είναι διαθέσιμος στον πρώτο όροφο του υπόγειου parking, που φέρει έντονη την ταυτότητα της σουηδικής μάρκας. Ή πάλι, αν το προτιμά, απλά να κλείσει κάποιο ραντεβού για όποτε τον/την εξυπηρετεί καλύτερα. Όλη η γκάμα των μοντέλων είναι διαθέσιμη, από τα πενταθέσια χάτσμπακ V40 καιV40 Cross Country, τα μεσαία σεντάν και sport wagon S60 και V60 αντίστοιχα, έως και το μεσαίο-μεγάλο SUV της μάρκας, το XC60. Και φυσικά, αυτό που θα κλέψει σίγουρα την παράσταση είναι το Νέο XC90, το νέο μεγάλο 7θέσιο SUV της Volvo που από αυτή την εβδομάδα θα δεσπόζει στοGolden Hall!

Διαθέσιμες για testdrive όλες οι εκδόσεις κινητήρων για τα μοντέλα της Volvo, από τα 1.600 κ.εκ. σε βενζίνη ή diesel έως και την οικογένεια DriveE, των νέων δίλιτρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου που εντυπωσιάζουν με τις κορυφαίες επιδόσεις τους και την πολύ χαμηλή κατανάλωση!

Το Volvo Experience όμως δεν τελειώνει εδώ! Μέσα από αυτό, η Volvo παρουσιάζει στο ευρύ κοινό και ένα νέο concept που έχει ήδη λανσαριστεί στις εκθέσεις του δικτύου: πρόκειται για το Fika, όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν οι Σουηδοί το ευχάριστο διάλειμμα για καφέ μεταξύ φίλων ή γνωστών, που συνοδεύεται πάντα από ένα γλυκό. Ανάμεσά τους, κυρίαρχη θέση έχει το παραδοσιακό kanelbullar, το γλύκισμα κανέλας με την πολύ χαρακτηριστική μυρωδιά! Πρόκειται για μία σουηδική παράδοση στα «καθ’ ημάς», που στόχο έχει να κάνει τη γνωριμία με τη Volvo ακόμα πιο ευχάριστη.

To Volvo Experience προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία, καθώς ιδιαίτερα όσοι ενδιαφέρονται να προβούν άμεσα σε αγορά έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού του ίδιου μοντέλου, να συγκρίνουν, να οδηγήσουν και να πάρουν την τελική τους απόφαση για την αγορά τους. Αλλά και όσοι είναι απλά λάτρεις της αυτοκίνησης και «του ωραίου», έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη σουηδική αντίληψη για την πολυτέλεια, το design, την ασφάλεια και την πρωτοπόρο τεχνολογία, απολαμβάνοντας το σουηδικό Fika επί ελληνικού εδάφους!

Το Volvo Experience ξεκίνησε ήδη επίσημα τη λειτουργία του, στο Golden Hall. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου μπορούν να απευθύνονται στο ακόμα πιο εντυπωσιακό και ανανεωμένο stand της Volvo, που βρίσκεται μετά το διάδρομο της εισόδου του Golden Hall. Ώρες λειτουργίας, οι ώρες καταστημάτων. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ:

Το εμπορικό κέντρο Golden Hall βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 37Α, στο Μαρούσι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.