Opel Summer Stars στην Ανάβυσσο

By  |  0 Comments

Πραγματοποιήθηκε χθες 15 Ιουλίου η εκδήλωση Opel Summer Stars, στο Κτήμα 48, στην Ανάβυσσο, με πρωταγωνιστή το Νέο Astra και συμπρωταγωνιστές το νέο KARL και το νέο ADAM S, τα οποία παρουσιάστηκαν σε όλο τον Ελληνικό Ειδικό Τύπο, σε Στελέχη εταιριών και στο Δίκτυο Διανομέων Opel.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να αισιοδοξούμε και να στηρίζουμε την ελληνική αγορά. Ελπίζουμε σύντομα να επέλθει ομαλοποίηση και σταθερότητα, βασικοί παράγοντες για την ανάπτυξη που τόσο περιμένουμε όλοι μας. Το Astra παρουσιάζεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, δύο μήνες πριν την Παγκόσμια Παρουσίασή του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανγκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο! Αυτό και μόνο αποτελεί είδηση! Το νέο μοντέλο της Opel φέρει τεχνολογίες ανώτερων κατηγοριών. Με τους νέους υπερσύγχρονους κινητήρες, οι οποίοι εφαρμόζονται σε όλη πλέον την γκάμα των αυτοκινήτων, η Opel καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες μετακίνησης τόσο για βενζινοκίνηση όσο και για πετρελαιοκίνηση» δήλωσε ο Γιάννης Πασσάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GM Hellas.

image

Photos by Giorgos Karagiorgakis & Christos Karagiorgakis

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.