Η Kymco στην κορυφή, σε Δύση και Ανατολή

By  |  0 Comments

Η ανοδική πορεία της Kymco είναι συνεχής και μια ματιά στις πωλήσεις των μεγάλων αγορών σε Δύση και Ανατολή είναι ο καλύτερος μάρτυρας.

Στην Ταϊβάν, στη μεγαλύτερη αγορά scooter στον πλανήτη, ξεπέρασε τις 500.000 πωλήσεις και αύξησε τη διαφορά της από τον δεύτερο κατασκευαστή ακόμα περισσότερο. Με μερίδιο 43,35%, το 2014, δημιούργησε ένα ακόμα ρεκόρ και ο στόχος για την επίτευξη του 50% είναι πλέον ορατός, καθόσον είναι η μόνη εταιρία που παρουσιάζει διαρκή αύξηση πωλήσεων και μεριδίου αγοράς!

Στην Ισπανία, όπου τα scooter είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, “φιγουράρει” στις δύο πρώτες θέσεις του Top 10 για το πρώτο εξάμηνο του 2015 με τα μοντέλα Agility City 125 (1o με 2.644 πωλήσεις) και Downtown 125 (2ο με 2.597 πωλήσεις)!

Η επιτυχία της Kymco συνεχίζεται και εντός συνόρων, καθόσον τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2015 κατέκτησε τη 2η θέση στην Ελληνική αγορά!

Το παγκόσμιο φαινόμενο της Kymco οφείλεται στη διαρκή εξέλιξη νέων τεχνολογικά προηγμένων μοντέλων scooter, κάτι που θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση στο μέλλον, καθώς και στην εκτίμηση του κοινού που έχει εδραιωθεί πλέον για τα προϊόντα της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.