Η Nissan “πατάει γκάζι” και το 2015

By  |  0 Comments

Με ένα πρωτότυπο infographic, η Nissan αποτυπώνει την επιτυχημένη διαδρομή της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Με την πλήρως ανανεωμένη γκάμα μοντέλων που διαθέτει, την άκρως ανταγωνιστική εμπορική πολιτική της, καθώς και με την αξιοπιστία του δικτύου της ανά την Ελλάδα, η Nissan πέτυχε κορυφαίες επιδόσεις και κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, πρωταγωνιστώντας στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, στους πρώτους έξι μήνες του 2015, η Nissan κατέγραψε πανελλαδικές πωλήσεις 4.188 αυτοκινήτων – αυξημένες κατά 14%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσυνό χρονικό διάστημα. Η παραπάνω επίδοση, κατατάσσει την φίρμα στη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 9,7%, ενώ κατά τον περασμένο Ιούνιο οι πωλήσεις της Nissan έφθασαν τις 978 μονάδες, γεγονός που την κατατάσσει στην πρώτη θέση του συγκεκριμένου μήνα, με μερίδιο αγοράς 10,9% !

Καταλυτική επίδραση στα μεγέθη των πωλήσεων που επετεύχθησαν, έχει το Nissan QASHQAI που συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τελευταίο αυτό της πρώτης θέσης σε πωλήσεις πανελλαδικά στην κατηγορία του, για το πρώτο εξάμηνο !

Αξιοσημείωτη είναι και η επίδοση του Nissan ΜICRA, όπου κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση των πωλήσεων στα βενζινοκίνητα μοντέλα, ανεξαρτήτως κατηγορίας, για το πρώτο εξάμηνο !

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ευχαριστεί τους πελάτες της για την προτίμησή τους και δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, με πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησης, ειδικές τιμές, συνεχείς παροχές και υποστήριξη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.