Ενοικίαση Φορτηγών Ι.Χ. από την Avis ακόμα και για μια μέρα

By  |  0 Comments

Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία ενοικίασης φορτηγών Ι.Χ., «Avis Van Rental».  Η υπηρεσία «Avis Van Rental» απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες και στοχεύει στην κάλυψη αναγκών μεταφοράς και μετακίνησης, άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

Συγκεκριμένα, με την υπηρεσία «Avis Van Rental», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουνonline κράτηση στο www.avis.gr μέσα από ένα στόλο 3 διαφορετικών κατηγοριών και να προγραμματίσουν τη δουλειά τους  εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, καθώς δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης ακόμα και για μια μέρα. Παράλληλα η διαδικασία της ενοικίασης γίνεται ακόμα πιο απλή αφού δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα.

Με ένα διευρυμένο δίκτυο με περισσότερους από 76 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων, ηAvis με τη νέα υπηρεσία ενοικίασης φορτηγών Ι.Χ. «Avis Van Rental» έρχεται να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες Rent a Car, Μακροχρόνιες Μισθώσεις, Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων και Χρηματοδότησης εμπόρων αυτοκινήτων, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της για σχεδιασμό ποιοτικών υπηρεσιών που στοχεύουν στην άρτια εξυπηρέτηση των σύγχρονων και συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των καταναλωτών.

 

AVIS-KALLISTEIA-1

Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 165 χώρες με περισσότερους από 5.450 σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. Με ένα δίκτυο 76 σταθμών ενοικίασης και με στόλο 30.000 αυτοκινήτων, η Avis κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και στην μίσθωση Ι.Χ. φορτηγών έως 3,5 τόνους με την υπηρεσία «van 4U».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.