H Avis απορροφά την αύξηση του Φ.Π.Α.

By  |  0 Comments

Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας η Avis αποφάσισε να απορροφήσει πλήρως την επιπλέον επιβάρυνση 5% στον υπάρχοντα Φ.Π.Α  που ισχύει για τα ασφάλιστρα των οχημάτων των εταιρικών πελατών της. Με αυτό τον τρόπο διατηρεί τις τιμές στα ίδια επίπεδα στηρίζοντας τους πελάτες της, που την εμπιστεύονται για τις μετακινήσεις τους.

Με δίκτυο 78 σταθμών ενοικίασης αυτοκινήτων και με στόλο 30.000 οχημάτων, η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αποδεικνύει έμπρακτα πως προσπαθεί περισσότερο διασφαλίζοντας το όφελος των πελατών της και παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Υπενθυμίζεται πως ο Φ.Π.Α. στα ασφάλιστρα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε και εγκρίθηκε πρόσφατα από το ελληνικό κοινοβούλιο, διαμορφώνεται σε 15% από 10% που ίσχυε μέχρι πρότινος.

Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα, στην ενοικίαση αυτοκινήτων. Με  78 σταθμούς ενοικίασης σε όλη τη χώρα και στόλο που ξεπερνά τα 30.000 αυτοκίνητα αλλά και με ισχυρές συνεργασίες, η Avis καλύπτει ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η Avis συνεργάζεται με περισσότερες από 20 διαφορετικές εταιρίες αυτοκινήτου, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες προτάσεις στους πελάτες της. Με οδηγό το motto της εταιρείας «We Try Harder» και στόχο τη διαρκή βελτίωση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Avis ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες προσφέροντας νέα, ευέλικτα προϊόντα και εμπειρίες αυτοκίνησης.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 165 χώρες με περισσότερους από 5.450 σταθμούς ενοικίασης, εξυπηρετώντας περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.