Η Renault και η Dacia στην κορυφή του Ολύμπου

By  |  0 Comments

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 29ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου με την υποστήριξη των Renault και Dacia. Σχεδόν 400 αθλητές δοκιμάστηκαν στις πλαγιές του βουνού των Θεών σε μια δοκιμασία πέρα από τα όρια!

Σχεδόν 400 αθλητές έλαβαν μέρος την περασμένη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στον 29ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου. Η διοργάνωση του αγώνα από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης υποστηρίχθηκε από τις Renault και Dacia που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ. Αξιοσημείωτη ήταν και η υποστήριξη του αγώνα από μεγάλο αριθμό εθελοντών. Στην ορεινή διαδρομή των 41χλμ. δοκιμάστηκαν τόσο τα όρια των αθλητών, όσο και εκείνα των αυτοκινήτων τα οποία, στα πλαίσια υποστήριξης πέρα από τις δύσβατες διαδρομές είχαν να αντιμετωπίσουν και το μεγάλο υψόμετρο, με το ψηλότερο σημείο της διαδρομής να αγγίζει τα 2.648μ.

Τα Renault Captur και Dacia Sandero Stepway και Dacia Duster απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τον πολυπρόσωπο χαρακτήρα τους και τη δυνατότητα που έχουν να κινηθούν με την ίδια ευκολία τόσο σε ασφάλτινες, όσο και σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Νικητής του μαραθωνίου αναδείχθηκε ο Θωμάς Ανδρούτσος, ενώ στις γυναίκες πρώτη ολοκλήρωσε τη διαδρομή η Τσεκόσκα Κατάρζυνα.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.