Το SsangYong TIVOLI υποψήφιο για το WCOTY

By  |  0 Comments

Το νέο SsangYong TIVOLI είναι υποψήφιο για τον πολύ σημαντικό τίτλο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2016. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα μοντέλο της καθιερωμένης κορεάτικης φίρμας προτείνεται για τον συγκεκριμένο τίτλο.

Ο τίτλος του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς είναι ευρύτερα αναγνωρισμένος ως ο πιο σημαντικός τίτλος που δίνεται σε αυτοκίνητο παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα θεσμό ο οποίος ξεκίνησε το 2005 και φτάνει αισίως την 11η χρονιά διεξαγωγής του. Κριτές του θεσμού είναι τουλάχιστον 70 δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου από όλο τον κόσμο. Το βραβείο του 2016, θα δοθεί, όπως συνηθίζεται, τον ερχόμενο Απρίλιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Εφέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της φίρμας, ανάμεσα στα 20, μόλις, υποψηφία μοντέλα για το βραβείο, είναι και το νέο SsangYong TIVOLI. To νέο compact SUV φιγουράρει ανάμεσα σε πολύ ηχηρά ονόματα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο CEO της SsangYong Motor UK, Paul Williams, δήλωσε: «Αυτή είναι μια τεράστια επιβράβευση τόσο για το TIVOLI, όσο και για την εταιρεία. Είναι περιττό να πούμε ότι είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι».

Το νέο TIVOLI 1.6 Diesel (115PS – 300 Nm) μόλις έφτασε στην Ελλάδα με τιμή από 17.970 ευρώ, ενώ διαθέσιμες για παραγγελία είναι και οι 4WD εκδόσεις του μοντέλου, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το νέο TIVOLI, καλύπτεται από 5 χρόνια εργοστασιακή Εγγύηση, ενώ προσφέρεται με 5 χρόνια δωρεάν Service & 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.