Ακόμη ένα βάθρο για τους Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη

By  |  0 Comments

Ακόμη μία μεστή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του για το 2015 το πλήρωμα της ομάδας «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» – «GR TOURS» με τους Χρήστο Χατζηκωνσταντίνου – Αλέξανδρο Ματαλιωτάκη να ανεβαίνουν στην 2η θέση του βάθρου της κλάσης Α7 στο 8ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης. Παράλληλα τερμάτισαν στην 10η θέση της γενικής κατάταξης του απαιτητικού αγώνα της Ηπείρου και στη 5η της F2. Το Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης εξελίχθηκε στην θεαματική και απαιτητική Ειδική Διαδρομή της Δωδώνης, μήκους 13,10 χιλιομέτρων, η οποία διεξήχθη 3 φορές, κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και με την παρουσία πολλών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου.

Το πλήρωμα του «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» – «GR TOURS» – Renault Clio Ragnotti, είχε για άλλη μια φορά φέτος την ευκαιρία να αποδείξει τις αρετές του, ανεβάζοντας ρυθμό σε κάθε πέρασμα, αλλά παράλληλα αποφεύγοντας τα περιττά ρίσκα. Η θέση που κατέκτησαν, μάλιστα, τους επιτρέπει να διατηρηθούν σε «απόσταση βολής» από τους Περάκη – Κουρουγκιαούρη που προηγούνται στον πίνακα της βαθμολογίας της κλάσης Α7 του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου. Το πλήρωμα από την Αθήνα θα «παίξει το τελευταίο του χαρτί» για τον τίτλο στο Ράλλυ Παλάδιο (με συντελεστή 1,5) που ρίχνει την αυλαία στο θεσμό στα τέλη του Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι βασικός χορηγός της προσπάθειας των Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη είναι για φέτος η Ασφαλιστική Εταιρία «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Συν.Π.Ε.» γνωστή για τις εξειδικευμένες και απόλυτα φερέγγυες ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει τα τελευταία 40 χρόνια στους ασφαλισμένους της – ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων, Λεωφορείων ΚΤΕΛ, Λεωφορείων Μεταφοράς Προσωπικού, Σχολικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ Van. Θυμίζουμε τέλος, πως το πάντα άψογο Renault Clio Ragnotti προδιαγραφών Α7, υποστηρίζει και συντηρεί η Renault Korenta του Γιώργου Ταράτσαλου.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα το 36ο Ράλλυ Παλάδιο που θα διεξαχθεί στις 28-29 Νοεμβρίου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.