Διακρίσεις για τη FIAT Professional στα “Commercial Fleet Awards 2015” στο Ηνωμένο Βασίλειο

By  |  0 Comments
– Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Fiat Professional ανακηρύχτηκε ως “Van Fleet Manufacturer of the Year” και “Green Manufacturer of the Year”.
– Τα Fiorino και Doblo Cargo θριάβευσαν στις κατηγορίες τους.

“Van Fleet Manufacturer of the Year” ανακηρύχθηκε η Fiat Professional για δεύτερη συνεχή χρονιά κατά την όγδοη διοργάνωση του υψηλού κύρους θεσμού “Commercial Fleet Awards”. Τα βραβεία αυτά χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από τη βιομηχανία ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, καθώς η κριτική επιτροπή αποτελείται από μέλη των συντακτικών ομάδων των εκδόσεων Fleet News/Fleet Van, αλλά και από μία ανεξάρτητη ομάδα ειδικών.

Η Fiat Professional έλαβε επίσης τη σημαντική διάκριση του “Green Fleet Manufacturer of the Year”, ενώ τοFiat Fiorino ανακηρύχθηκε σε “City Van of the Year” για τέταρτη φορά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο International Centre του Telford. Το βραβείο “Small Van of the Year” απονεμήθηκε στο Doblò Cargo, ενώ το Ducato έλαβε διάκριση στην κατηγορία “Large Panel Van of the Year”.

Τα χαρακτηριστικά των οχημάτων που συμμετείχαν στη διαγωνιστική διαδικασία αξιολογήθηκαν λαμβάνοντας υπόψη έναν αριθμό από ιδιαίτερα σημαντικά κριτήρια σε επίπεδο εταιρικών/επαγγελματικών οχημάτων, όπως το φορτίο, η πολλαπλή χρησιμότητα, η ασφάλεια, η τεχνολογία, η απόδοση, η αξία μεταπώλησης, η αξιοπιστία, η άνεση, η οδηγική συμπεριφορά και τα γενικά έξοδα συντήρησης. Για την επιτροπή, επιπλέον των παραπάνω χαρακτηριστικών, η Fiat Professional αναδείχθηκε ως η καλύτερη στο Ηνωμένο Βασίλειο σε επίπεδο “πράσινης” οδήγησης, χάρη στο ειδικά ανεπτυγμένο λογισμικό (eco:Drive Professional και eco:Drive), τους χαμηλών ρύπων κινητήρες EcoJet, την αξιοθαύμαστη εξοικονόμηση καυσίμων όλων των οχημάτων της εταιρείας, τη μεγαλύτερη διάρκεια “ζωής” των οχημάτων και τη δυνατότητα ανακύκλωσης κάθε νέου προϊόντος.

Ο μεγάλος αριθμός και η σημασία των βραβείων που παρέλαβε η Fiat Professional αντανακλά τις προσπάθειες που καταβάλλει για τη διαρκή βελτιστοποίηση των προϊόντων της και τη διασφάλιση πλεονεκτημάτων για τους πελάτες της, ενώ αποτελεί αναγνώριση για τη διαρκή πρόοδο, ποικιλία και ποιότητα που η εταιρεία παρέχει σε επίπεδο υπηρεσιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.