Δυναμικό παρόν της Bentayga στην πρώτη της εμφάνιση στον πάγο

By  |  0 Comments

 

  • Η Bentley επιστρέφει και πάλι στον πάγο το 2016
  • Η Bentayga θα επιδείξει τις δυνατότητες της στις παγωμένες λίμνες της Φινλανδίας
  • Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι, Juha Kankkunen, επικεφαλής στα μαθήματα διδασκαλίας

Το πιο ισχυρό, πολυτελές και γρηγορότερο SUV στον κόσμο, η νέα Bentley Bentayga θα κάνει το ντεμπούτο της στον πάγο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Power on Ice” που θα πραγματοποιήσει η Bentley για τους πελάτες της, το 2016.

Μια αξέχαστη εμπειρία τεσσάρων ημερών όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν όλη τη γκάμα των μοντέλων της Bentley στο όριό τους, με ναυαρχίδα τη νέα Bentayga.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, όσοι θα συμμετέχουν στην εκδήλωση αυτή θα είναι οι πρώτοι που θα βιώσουν τις εξαιρετικές ικανότητες του νέου μοντέλου σε ένα από τα πιο όμορφα και απαιτητικά μέρη του κόσμου.

Δύο ολόκληρες μέρες οδήγησης στον πάγο με την καθοδήγηση της έμπειρης ομάδας Bentley Ice Driving της οποίας ηγείται ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλι και δύο φορές κάτοχος του ρεκόρ ταχύτητας στον πάγο, Juha Kankkunen – ο οποίος σχεδιάζει προσωπικά κάθε μία από τις δέκα παγωμένες πίστες.

Μια σειρά από τα μοντέλα της Bentley, συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας των επιδόσεων της μάρκας, η Continental GT3-R, θα αναλάβει τις δύσκολες εκτός πίστας διαδρομές. Χάρη στο σύστημα all-wheel-drive και στο νέο σύστημα Drive Dynamics Mode με προαιρετικό το Responsive Off-Road Setting στη περίπτωση της Bentayga – κάθε ένα από τα μοντέλα μπορεί να προσαρμόζει τη κατανομή της ιπποδύναμης μεταξύ των εμπρός και των πίσω τροχών ανάλογα με την πρόσφυση όταν κι εφόσον χρειαστεί.

Το Chalet Ruka Peak θα είναι ο χώρος στον οποίο οι επισκέπτες θα απολαύσουν χαλαρωτικά βραδινά γεύματα που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη φινλανδική κουζίνα και μία παραδοσιακή σάουνα καπνού μετά από μία γεμάτη αδρεναλίνη ημέρα, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας θα μπορούν να συμμετέχουν σε σαφάρι με έλκηθρα και χάσκι σε ένα ιστορικό αγρόκτημα ταράνδων για να πάρουν μια γεύση από τον φινλανδικό πολιτισμό και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία καταλυμάτων, με τιμές που ξεκινούν από τα 11.900€ (!) ανά άτομο. Περισσότερες πληροφορίες στο events.bentleymotors.com ή στην ομάδα Bentley Driving τηλεφωνώντας στο +0044 (0) 1675 445 945.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.