Η Audi αυξάνει τις πωλήσεις της το Σεπτέμβριο

By  |  0 Comments

 

Η AUDI AG συνέχισε την ανοδική της πορεία και το μήνα Σεπτέμβριο: Με περίπου 170.900 αυτοκίνητα, η εταιρεία αύξησε τις παραδόσεις της σε όλο τον κόσμο κατά 6,8 %. Οι πωλήσεις στην Αμερική αυξήθηκαν κατά 11,9 % και στην Ευρώπη κατά 8,8%. Με το  δυνατό ξεκίνημα του νέου Audi Q7, η Audi  το μήνα Σεπτέμβριο είχε ιστορικά τις καλύτερες πωλήσεις της στην Ευρώπη, με σχεδόν 80.000 μονάδες. Από την αρχή του έτους, οι παγκόσμιες πωλήσεις της εταιρείας  αυξήθηκαν κατά 3,8 %, με περίπου 1.347.950 μονάδες.

Δεδομένου των δυσκολιών της αγοράς σε σημαντικές περιοχές, βλέπουμε την απόδοση των πωλήσεων μας κατά το τρίτο τρίμηνο να εξελίσεται θετικά. Η ανάπτυξή μας στην Ευρώπη αποδεικνύει ότι τα νέα μοντέλα δημιουργούν επιπλέον όγκο, “λέει ο Luca de Meo, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ της Audi AG. Μόνο το μήνα Σεπτέμβριο, η Audi κατάφερε να αυξήσει τις παραδόσεις του νέου Audi Q7 και του νέου Audi TT κατά περίπου 4.900 μονάδες συγκριτικά με τον ίδιο μήνα  του προηγούμενου έτους. Έως τα μέσα του επόμενου έτους, η εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει άλλα  15 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα στην παγκόσμια αγορά. “Αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω τις πωλήσεις μας.”
Να σημειώσουμε ότι παρά τις δυσκολίες της αγοράς οι πωλήσεις της Αudi στην Ελλάδα σημείωσαν αύξηση 22,8%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 210  έναντι 171 οχήματα του προηγούμενου έτους

Πιστεύουμε ότι οι πωλήσεις θα ενισχυθούν τους επόμενους μήνες και με την έλευση του νέου Audi Q7 και το λανσάρισμα του νέου Audi A4 με το νέο κινητήρα 1.4 λίτρων, απόδοσης 150 ίππων.

 

 

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.