Η Hyundai κατακτά δύο βραβεία Design Concept στα Red Dot Award 2015

By  |  0 Comments

 

• Η Hyundai αποκτά ένα «Best of the Best» βραβείο για μια από τις σχεδιαστικές μελέτες της

• Τα μοντέλα της Hyundai συμπεριλαμβανομένων των i20 Νέας Γενιάς και Sonata βραβεύονται με το  βραβείο Red Dot, επιβεβαιώνοντας τη μάρκα και το σχεδιασμό της Hyundai Motor

Η Hyundai Motor Company, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία με βάση την αξία της μάρκας, έλαβε διεθνή αναγνώριση για τις σχεδιαστικές μελέτες της γκάμας Hyundai από το Red Dot Design Award 2015. Η Hyundai κατέκτησε δύο βραβεία Red Dot Award 2015 στην κατηγορία «Σχεδιαστική Μελέτη», μεταξύ των οποίων μία σχεδιαστική μελέτη που βραβεύτηκε ως η « Best of the Best ».

To Hyundai Collection Stool κατέκτησε το διακριτό «Best of the Best» βραβείο στον τομέα «Έπιπλα», ένα εξαιρετικά υψηλό βραβείο μεταξύ των νικητών στην κατηγορία «Design Concept». Εκτός από το βραβείο «Best of the Best», η ίδια η Hyundai Collection τιμήθηκε ως «Νικητής» του θεσμού Red Dot Award 2015 στον τομέα «Αναδημιουργία» (Recreation). Η Hyundai Collection περιλαμβάνει απλά αλλά μοναδικά σχέδια του καθημερινού τρόπου ζωής, όπως τα Stool, Lunch Box Set, Flask και Spoon Set.

Η Hyundai Collection αποτελείται από διάφορα gadgets του καθημερινού τρόπου ζωής που η μάρκα Hyundai Motor προσφέρει στους πελάτες της. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της μάρκας «Modern Premium» παρέχοντας νέες αξίες και εμπειρίες στους πελάτες. H Hyundai Motor προσπαθεί να βρει μοναδικούς τρόπους για να δώσει παραπάνω από οτι οι πελάτες αναμένουν μέσα στα αυτοκίνητα.

O κ. Won-Hong Cho, Executive Vice President της Hyundai Motor, σχολίασε: «Έχουμε διαρκώς ως στόχο μας την παροχή εξαιρετικών εμπειριών στους πελάτες μας. Η πρωτοφανής αυτή αναγνώριση από την κριτική επιτροπή του θεσμού Red Dot Award 2105 τονίζει την πρόοδο που έχει κάνει η Hyundai Motor με τους πελάτες της μέσω διαφόρων αλληλεπιδράσεων της μάρκας. ”

Η Hyundai Collection, η οποία θα εκτεθεί στο Μουσείο του θεσμού Red Dot Design στη Σιγκαπούρη για ένα χρόνο, έχει επίσης εκτεθεί στο showroom της εταιρείας, στο Hyundai Motorstudio στη Σεούλ και στο δεύτερο studio στη Μόσχα, που άνοιξε τις πύλες του στις αρχές του τρέχοντος έτους. Ο στόχος του Hyundai Motorstudio είναι να δημιουργηθεί ένα νέο είδος εμπειρίας για τους πελάτες της μάρκας Hyundai. Και τα δύο studios διαθέτουν νέες πολιτιστικές εμπειρίες με εκθέματα που επικοινωνούν τη μελλοντική κατεύθυνση και τις προσδοκίες της μάρκας.

Το βραβείο Red Dot Award προσδιορίζει εξαιρετικά σχέδια διαφόρων κλάδων και κατηγοριών, στις οποίες η Hyundai Motor κατέκτησε αναγνώριση για τα νέα της μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του i20 Νέας Γενιάς και του Sonata στις αρχές του τρέχοντος έτους για τον εξαιρετικό τους σχεδιασμό.

Για περισσότερα από 60 χρόνια, τα Red Dot Design Awards έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η υπογραφή της μοναδικότητας και της αριστείας του σχεδιασμού. Τα περιζήτητα βραβεία της Red Dot Award απονεμήθηκαν στη Hyundai Collection μετά από αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης στην οποία φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 4500 συμμετέχοντες από 61 χώρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.