Νέα Κάθετη Μονάδα Citroen στη Θεσσαλονίκη

By  |  0 Comments

Ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη τις εργασίες της η νέα υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα CITROËN. Ο νέος Επίσημος Διανομέας & Επισκευαστής CITROËN – AVC A.E. του ομίλου Αντωνέλη, βρίσκεται στο 9ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στον ανατολικό τομέα, δίπλα στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

Οι εγκαταστάσεις των 3.800 τ.μ. φιλοξενούν έναν εντυπωσιακά μεγάλο  εκθεσιακό χώρο με πλήρη γκάμα μοντέλων, επιβατικών & επαγγελματικών, εξουσιοδοτημένο συνεργείο και φανοποιείο, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ, καθώς και τμήματα ομαδικών πωλήσεων, επαγγελματικών οχημάτων, ανταλλαγών & ασφαλειών.

Οδηγείστε & Κερδίστε

Στα πλαίσια γνωριμίας με το ευρύ κοινό, η CITROËN – AVC A.E. θα διοργανώσει Test Drive στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, στις 16, 17 & 18 Οκτωβρίου (ωράριο λειτουργίας 09:00 – 20:00). Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την προηγμένη τεχνολογία που προσφέρουν τα μοντέλα της CITROËN, να ενημερωθούν για τις προσφορές, καθώς και για το νέο πρόγραμμα #CitroenMakeMyDay που θα σας φτιάξουν τη μέρα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.