Tο MINI John Cooper Works απέσπασε το “sport auto award 2015”

By  |  0 Comments

Το MINI John Cooper Works συνεχίζει το σερί επιτυχιών στην ετήσια ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού “sport auto”, κερδίζοντας αυτή τη φορά την πρώτη θέση στην κατηγορία εισαγόμενων μικρών αυτοκινήτων. Διαθέτοντας εξαιρετικές επιδόσεις και αρετές, το MINI John Cooper Works ανέκαθεν ξεχώριζε στο περιβάλλον του ανταγωνισμού.

Το MINI John Cooper Works κινεί ο ισχυρότερος κινητήρας που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοντέλο παραγωγής της Βρετανικής premium μάρκας: πρόκειται για το δίλιτρο 4-κύλινδρο σύνολο βενζίνης με Τεχνολογία MINI TwinPower Turbo που αποδίδει 170 kW/231 hp (κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών EU: 6,7 l/100 km, εκπομπές CO2 μικτού κύκλου: 165 g/km). Οι τεχνολογίες κινητήρα, ανάρτησης και αεροδυναμικής του κορυφαίου αθλητή προέρχονται από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά και η φιλοσοφία του στοχεύουν καθαρά στη διασκεδαστική οδήγηση. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του αναδεικνύεται με αποκλειστικά εξωτερικά και εσωτερικά στοιχεία. Σε συνδυασμό με το εξάρι μηχανικό κιβώτιο, το MINI John Cooper Works επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6,3 δεύτερα αγγίζοντας την τελική ταχύτητα των 246 km/h. Επίσης διατίθεται προαιρετικά με το 6-τάχυτο σπορ κιβώτιο Steptronic.

Τα βραβεία “sport auto award” χρονολογούνται από το 1980 και είναι από τις μακροβιότερες διακρίσεις στο χώρο του αυτοκινήτου. Φέτος 13.601 αναγνώστες ψήφισαν σε 30 κατηγορίες αυτοκινήτων παραγωγής και 10 κατηγορίες βελτιωμένων μοντέλων (tuning model).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.