Ένα Nissan JUKE φτιαγμένο από… χαρτί!

By  |  0 Comments

Με αφορμή το πρόσφατο ρεκόρ των 700 χιλιάδων πωλήσεων του JUKE, η Nissan σε συνεργασία με έναν Βρετανό καλλιτέχνη του Origami, δημιούργησε ένα μοναδικό χάρτινο JUKE σε πραγματική κλίμακα !

Το Origami είναι η μορφή τέχνης διπλώματος του χαρτιού και προέρχεται από την Ιαπωνία. Εμπνευσμένος από την Ιαπωνική κληρονομιά της Nissan αλλά και από τα πρώιμα στάδια σχεδιασμού των αυτοκινήτων, ο Βρετανός καλλιτέχνης του Origami Owen Gildersleeve, έφτιαξε με τα χέρια του ένα περίπλοκο αντίγραφο του JUKE από χαρτί, με βάση τις ακριβείς διαστάσεις του πραγματικού μοντέλου. Η όλη κατασκευή διήρκεσε πάνω από 200 ώρες και διπλώθηκαν πάνω από 2.000 κομμάτια χαρτιού, προκειμένου να αποδοθεί αυτό το πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα.

Το Origami JUKE διαθέτει τα ίδια τολμηρά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως τα φτερά των τροχών, τα φώτα και τη μάσκα, που διακρίνουν και το πραγματικό μοντέλο.

Δείτε video από την εκπληκτική κατασκευή αλλά και εμφάνιση του Origami JUKE στο https://youtu.be/IreijH2Qu8w

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.