Νέο Opel Astra με σύστημα AirWellness

By  |  0 Comments

Μπαίνοντας στην καμπίνα του νέου Opel Astra νιώθετε σαν στο σπίτι  σας: ενώ η αθλητική εξωτερική σχεδίαση αποπνέει ένα σπορ στυλ από μία ανάλαφρη δομή, το εσωτερικό της νεότερης γενιάς του συμπαγούς bestseller σας υποδέχεται σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, μία όαση προσωπικής ευεξίας. Οι άνθρωποι της Opel δούλεψαν σκληρά προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο περιβάλλον ευεξίας για τον οδηγό και τους επιβάτες, λανσάροντας μεταξύ άλλων μία κορυφαία πρόταση: το σύστημα αρωματισμού καμπίνας AirWellness της Opel.

«Το μοναδικό σύστημα αρωματισμού καμπίνας ταιριάζει άριστα στο Astra μας που επιχειρεί ένα ‘quantum leap’. Αυτό γεμίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου με ένα υπέροχο άρωμα. Το Balancing Green Tea είναι άκρως χαλαρωτικό και σε συνδυασμό με επιλογές όπως η λειτουργία μασάζ των καθισμάτων, δημιουργεί μία εντελώς νέα οδηγική αίσθηση,» σχολιάζει η Tina Müller, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Opel. «Και για όσους προτιμούν ένα πιο αρρενωπό άρωμα, προσφέρουμε το Energizing Dark Wood

Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα: Το νέο Astra φροντίζει γι’ αυτό

«Κάντε ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα από την κούραση και το στρες της καθημερινότητας. Στην εποχή μας, για πολλούς οδηγούς το αυτοκίνητο ο προσωπικός τους χώρος για στιγμές χαλάρωσης. Γι’ αυτό και απαιτείται απόλυτη αρμονία μεταξύ των συστημάτων» σχολιάζει η Tina Müller, συνοψίζοντας πώς ξεκίνησε η ιδέα για το σύστημα αρωματισμού καμπίνας.

Πολλά στοιχεία συμβάλουν στη δημιουργία αίσθησης ευεξίας, όπως τα premium καθίσματα με ρύθμιση 18-κατευθύνσεων για εξατομικευμένη άνεση και ξεκούραστη πλάτη. Τα εξελιγμένα, εργονομικά καθίσματα της Opel πιστοποιημένα από το AGR (Campaign for Healthier Backs) τώρα για πρώτη φορά προσφέρουν ένα συνδυασμό λειτουργιών μασάζ, μνήμης, εξαερισμού και θέρμανσης. Και τα νέα συστήματα IntelliLink συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto προσφέρουν εξατομικευμένη ψυχαγωγία και άριστο ήχο. Ωστόσο, ένα σημαντικό στοιχείο έλειπε στους υπεύθυνους εξέλιξης της Opel προκειμένου να επιτευχθεί το τέλειο μίγμα που θα ικανοποιούσε όλες τις αισθήσεις: το κατάλληλο άρωμα που θα έδινε μία άλλη διάσταση ευεξίας μέσα στο αυτοκίνητο.

Το σύστημα AirWellness που εξελίχθηκε αποκλειστικά για το νέο Astra ήταν η λύση. Ειδικοί του μάρκετινγκ και μηχανικοί της Opel και η Γαλλική εταιρία αρωματοποιίας Azur Fragrances δούλεψαν μαζί πάνω από ένα χρόνο. Επιλέχθηκαν αμέτρητα δείγματα, δοκιμάστηκαν και βελτιώθηκαν αλλεπάλληλες φορές μέχρις ότου οι ειδικοί καταλήξουν σε δύο αρώματα για το νέο Astra: Balancing Green Tea με χαλαρωτική επίδραση και το αναζωογονητικό Energizing Dark Wood. Το πλεονέκτημα για τους πελάτες του Astra: δεν χρειάζεται να αποφασίσουν υπέρ του ενός αρώματος, μπορούν γρήγορα και εύκολα να αλλάζουν τις ταμπλέτες αρωμάτων ανάλογα με τη διάθεσή τους.

Ενώ οι αρωματοποιοί ασχολούνταν με τη σύνθεση των αρωμάτων, οι μηχανικοί της Opel δημιουργούσαν το αντίστοιχο σύστημα. Το σύστημα τοποθετείται εύκολα στην κεντρική κονσόλα με τον αντάπτορα PowerFlex και γεμίζει με τις αρωματικές ταμπλέτες. Αφού θερμαίνεται ηλεκτρικά στα πέντε βολτ, στη συνέχεια διαχέει το άρωμα σε όλη την καμπίνα.

IMG_0430

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.