Νίκη Φιλιππίδη στο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου

By  |  0 Comments

Ακόμα μια νίκη προσέθεσαν στο ενεργητικό τους οι Γιώργος Φιλιππίδης- Λεωνίδας Μαχαίρας στο χωμάτινο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου που διεξήχθη το σαββατοκύριακο στην ειδική διαδρομή της Κλένιας. Το δίδυμο οδηγώντας το Mitsubishi Lancer Evo IX της SMSport σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και στα τρία περάσματα από την ειδική και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους του. «Το θετικό είναι ότι εξοικειώθηκα ακόμη περισσότερο με το Λεωνίδα, με τον οποίο δεν είχαμε κάνει μαζί κάποιο χωμάτινο αγώνα», δήλωσε ο Yorgo και συνέχισε: «Μετά από 2 επιτυχημένους αγώνες στην άσφαλτο, επιστρέψαμε στο χώμα. Τελευταία εμφάνιση σε αυτό το τερέν ήταν τον Απρίλιο στο Ράλλυ Φθιώτιδος, όπου είχα μια έξοδο, οπότε η επαναφορά σε γρήγορους ρυθμούς και σε αυτή την επιφάνεια ήταν δυσκολότερη απ’ ότι περίμενα. Αν και δεν καταφέραμε να βρούμε το ρυθμό μας, η νίκη απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όπως ο Γιάννης Μπαντούνας και ο Κωνσταντίνος Χαλιβελάκης, μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Κρατάμε το πολύ καλό αποτέλεσμα και κυρίως το 3 στα 3 που έχω με τον Λεωνίδα Μαχαίρα στο δεξί μπάκετ.»

Δυστυχώς, ανειλημμένες υποχρεώσεις του οδηγού αλλά και ένα πρόβλημα υγείας του συνοδηγού δεν τους επέτρεψαν να παραβρεθούν στην τελετή απονομής και να τιμήσουν με την παρουσία τους την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας που οργάνωσε έναν όμορφο αγώνα: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  την Α.Λ.Α. Κορινθίας για τη φιλοξενία και την άρτια οργάνωση που μας προσέφεραν. Ζητάμε συγγνώμη από την οργάνωση και τους συναθλητές μας για την απουσία μας από την τελετή της απονομής. Η ανάγκη του Γιώργου να μεταβεί στο Λονδίνο, όπου εργάζεται και διαμένει μόνιμα, αλλά και ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που με ταλαιπώρησε κατά τη διάρκεια του αγώνα, έκαναν αδύνατη την παρουσία μας στην εκδήλωση» δήλωσε ο Λεωνίδας Μαχαίρας μετά τον αγώνα και συμπλήρωσε: «Στην πολύχρονη αγωνιστική εμπλοκή του Γιώργου αλλά και εμού προσωπικά, δεν έχουμε δώσει ποτέ δικαιώματα απαξιωτικής συμπεριφοράς απέναντι στους συναθλητές μας, που τους τιμούμε και τους σεβόμαστε ή σε διοργανώτριες λέσχες. Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην οργάνωση για τον αγωνα που απολαύσαμε όλοι και να ευχαριστήσουμε τους συναθλητες μας για την κατανόησή τους!!»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.