Ρεκόρ πωλήσεων της Ducati

By  |  0 Comments

 

  • Στις 10 Νοεμβρίου, η Ducati παρέδωσε την 50.000ή μοτοσυκλέτα του 2015, σημειώνοντας αύξηση των πωλήσεων της κατά 23% σε σχέση με την αντίστοιχη ημερομηνία του περασμένου έτους
  • Επτά νέα μοντέλα 2016 θα παρουσιαστούν στην έκθεση EICMA
  • “Περισσότερο από κόκκινο: Μαύρο, Άγριο και Ποπ”. Αυτό θα είναι το moto στην Παγκόσμια Παρουσίαση της Ducati για το 2016 που θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2016 στις 14:30 (ώρα Ιταλίας)

Η Ducati Motor Holding συνεχίζει να αυξάνει τις πωλήσεις της – και  για πρώτη φορά στην ιστορία της – καταρρίπτοντας το ρεκόρ της αφού πραγματοποίησε 50.000 παραδόσεις το 2015, έναντι της προηγούμενης χρονιάς με 40.650 πωλήσεις.

Στον απόηχο αυτού του σημαντικού επιτεύγματος, η εταιρεία ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα πιο σημαντικά νέα μοντέλα της για το 2016.

Έτσι, για να εξασφαλίσει την ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή των οπαδών της, τους αποκαλούμενους Ducatisti, θα μεταδώσει ζωντανά την “Παγκόσμια Πρεμιέρα της Ducati 2016” τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 16:30 (ώρα Ιταλίας).

Η Ducati θα δώσει για άλλη μια φορά το παρόν στην Διεθνή Έκθεση μοτοσυκλέτας EICMA που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17 – 22 Νοεμβρίου 2015 στον εκθεσιακό χώρο Rho του Μιλάνο.

“Οι 50.000 πωλήσεις είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για την Ducati, σχολίασε ο Claudio Domenicali, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati Motor Holding. “Η ανάπτυξη αυτή είναι σημαντική γιατί αποδεικνύει την ικανοποίηση των πελατών τόσο από τις μοτοσυκλέτες όσο και από την ποιότητα της δουλειά μας. Το ρεκόρ αυτό μας κάνει υπερήφανους, ανταμείβοντας τις προσπάθειές μας κι επιβεβαιώνοντας την ορθότητα της στρατηγικής μας. Επίσης, πηγάζει από τη συνεχή καινοτομία των προϊόντων μας, την προσπάθειά μας να επεκτείνουμε τις πωλήσεις ανά τον κόσμο, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστοί στους οπαδούς μας, τους Ducatisti

Η Ducati θα συμμετέχει στην EICMA 2015, όπου θα παρουσιάσουμε επτά ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες. Συμπεριλαμβανομένου του Monster 1200 R και ενός νέου μοντέλου που αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του έτους, η Ducati θα παρουσιάσει συνολικά εννέα νέα μοντέλα για το 2016.

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, το Μιλάνο θα φιλοξενήσει επίσης την Παγκόσμια Πρεμιέρα της Ducati 2016, μία εκδήλωση για όλους τους χιλιάδες οπαδούς της μάρκας ανά τον κόσμο, με τον τίτλο: «Περισσότερο από κόκκινο: Μαύρο, Άγριο και Ποπ». Τρεις λέξεις που προαναγγέλλουν νέους ορίζοντες για την Ducati – και την ένταξη της σε τρεις νέους κόσμους “.

Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα η Ducati το 9μηνο του 2015 αύξησε τις πωλήσεις της κατά 34% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014 αυξάνοντας ταυτόχρονα σημαντικά και το μερίδιο αγοράς της. Τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην αύξηση αυτή είχαν η νέα Ducati Scrambler και η νέα Multistrada.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.