Το Mitsubishi Outlander PHEV στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

By  |  0 Comments

To Outlander PHEV, το πρώτο ηλεκτρικό επιβατικό αυτοκίνητο με μόνιμη τετρακίνηση-4WD, με περισσότερες από 40,000 πωλήσεις στην Ευρωπαϊκή αγορά θα είναι ο πρωταγωνιστής της Mitsubishi Motors στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015,που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό τα Σάββατο 14 μέχρι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο).

Έχοντας μακροχρόνια παράδοση σε πρωτοποριακές τεχνολογίες και κυρίως στην εξέλιξη των EV, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) με μεγάλη επιτυχία αποφάσισε να επεκταθεί στα μεγαλύτερα ηλεκτρικά οχήματα, κατάλληλα για μεγάλες αποστάσεις με πολλούς επιβάτες και τις αποσκευές τους. Το Outlander PHEV είναι ένα από τα φιλόδοξα μοντέλα με περισσότερες από 40,000 πωλήσεις, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κατάργηση των περιορισμών που βάζουν οι σημερινές μπαταρίες και φέρουν τα EV στη μαζική παραγωγή.

Το Νέο Outlander PHEV ξεχωρίζει για τα εξής:
– Το πρώτο Plug-in Hybrid της Mitsubishi Motors είναι ένα όχημα βασισμένο σε EV, το οποίο προέκυψε από την εκτενή τεχνογνωσία της MMC στα EV και τα ηλεκτρονικά συστήματα, με την υποστήριξη ενός βενζινοκινητήρα όταν χρειάζεται.
– Αξιοποιώντας άριστα τη διακεκριμένη τεχνογνωσία της Mitsubishi στα συστήματα 4-Wheel-Drive. είναι επίσης το πρώτο ηλεκτρικό επιβατικό αυτοκίνητο με μόνιμη 4WD στη μαζική παραγωγή από mainstream κατασκευαστή.
– Τελευταίο αλλά σημαντικό, έχοντας εξελιχθεί στα πλαίσια της οικογένειας του Νέου Outlander, δεν έχει κανένα από τα μειονεκτήματα των απλών ‘μετατροπών, ενώ το πρόσθετα εξαρτήματα EV δε μειώνουν το διαθέσιμο χώρο.

Εκτός από το Outlander PHEV οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το ανανεωμένο ο ASX, το οποίο μετά από 5 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά διατίθεται με δύο υπερσύγχρονούς κινητήρες. Έναν πετρελαιοκινητήρα προδιαγραφών Euro-6 με ιπποδύναμη 114 ίππους και ροπή 270 Nm καθώς επίσης και ένα βενζινοκινητήρα 1.6 lt. MIVEC ιπποδύναμης 117 ίππων και ροπή 154ΝΜ, σχεδιασμένους για να ανταποκρίνονται στο σύγχρονο στυλ της ζωής. Το ανανεωμένο ASX αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση στη δυναμική κατηγορία των μικρομεσαίων crossover το οποίο έχει δεχτεί πλήθος αλλαγών στην εσωτερική σχεδίαση της καμπίνας των επιβατών με έμφαση στην άνεση και την πολυτέλεια.

Ταυτόχρονα δυναμικό παρόν στο περίπτερο της Mitsubishi Motors θα δώσει και το μικρότερο μέλος της οικογένειας το Space Star, που αποτελεί την πρόταση της MMC στην κατηγορία μικρών αυτοκινήτων – την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κατηγορία μικρών οχημάτων, με βασικά χαρακτηριστικά τα πολύ χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2 χάρη στην εφαρμογή τεχνολογιών περιορισμού των περιβαλλοντικών επιπτώσεων όπως προηγμένη αεροδυναμική, σημαντική μείωση του βάρους, έξυπνη εκμετάλλευση των χώρων και κινητήρες υψηλής απόδοσης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.