Χριστούγεννα με Mercedes και smart στα Εμπορικά Κέντρα

By  |  0 Comments

Τα νέα «αστέρια» της Mercedes-Benz & της smart έχουν βάλει τα γιορτινά τους και βρίσκονται στα μεγάλα Εμπορικά Κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να ολοκληρώσουν τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό τους!

Στο «Golden Hall» το κοινό έχει την ευκαιρία να θαυμάσει ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα της γκάμας Mercedes-Benz, το νέο εκπρόσωπο των SUV της μάρκας, εντυπωσιακό GLECoupe.

Στο «The Mall Athens» βρίσκονται η Motorsport edition της ανανεωμένης AClass που έχει εμπνευστεί από τα χρώματα της ομάδας Mercedes-Petronas AMG της F1καθώς και το νέο smart forfour!

Όσοι επισκεφτούν το Εμπορικό Κέντρο «Mediterranean Cosmos» της Θεσσαλονίκης, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ένα μοντέλο – σταθμό της compact κατηγορίας: την αγαπημένη του Ελληνικού κοινού νέα AClass!

Εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα της Mercedes-Benz & της smart, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού για testdrive με μοντέλο της αρεσκείας τους.

MED COSMOS A-CLASS

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.