Η Mercedes-Benz ακόμα μία φορά κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

By  |  0 Comments

Η Mercedes-Benz Ελλάς & η εταιρεία χρηματοδοτικών υπηρεσιών της, Mercedes-Benz Financial Services (MBFS) υποστηρίζουν έμπρακτα εδώ και χρόνια τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον έχουν εντάξει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητάς τους. Έτσι, μετά το κάλεσμα που απεύθυνε ο Οργανισμός για υποστήριξη ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά.

Σε μία λιτή εκδήλωση, στο κατάστημα που έχει παραχωρηθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού από το Εμπορικό Κέντρο «The Mall Athens», ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς κος Ι. Καλλίγερος μαζί με την Γενική Διευθύντρια της Mercedes-Benz Financial Services, κα Ε. Δημοπούλου παρέδωσαν στον Πρόεδρό του Χαμόγελου του Παιδού, κο Κώστα Γιαννόπουλο, μία επιταγή ύψους €10.000 ώστε να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες του οργανισμού.

«Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την υποστήριξη των παιδιών και τίποτε δε συγκρίνεται με τη χαρά που νοιώθουμε όταν βλέπουμε τα χαμόγελα στα προσωπά τους. Η Μercedes-Benz κάνει πάντα ότι μπορεί για να διασφαλίσει, ότι τα παιδιά που υποστηρίζει «το Χαμόγελο του Παιδιού» βιώνουν μόνο όμορφες καταστάσεις, μόνο χαρούμενες στιγμές. Eίμαστε υπερήφανοι, που είμαστε αρωγοί μίας τέτοιας σημαντικής προσπάθειας» δήλωσε ο κος Ι. Καλλίγερος, ενώ η κα Δημοπούλου συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα της Mercedes-Benz Financial Services, να συνδράμουμε στο τεράστιο έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» τα τελευταία τρία χρόνια. Οι δράσεις  μας, μας έφεραν πολύ κοντά στην οικογένεια του «Χαμόγελου» και πλέον αισθανόμαστε αναπόσπαστα μέλη της. Ένα πελώριο Χαμόγελο από πλευράς μας, με πολλή αγάπη για τα παιδιά του Χαμόγελου!»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.