Ραδιοτηλεοπτικό Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.

By  |  0 Comments

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η ανάγκη να αποκτήσει και πάλι ραδιοφωνική φωνή ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. είναι επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε. Μακριά από το κέντρο αποφάσεων τα συνδικαλιστικά όργανα των οδηγών αγώνων στερούνται  του δικαιώματος να συναποφασίσουν.  Το Ραδιοτηλεοπτικό του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την έγκυρη ενημέρωση για όλους τους οδηγούς αγώνων.

Με μαχητική αλλά ισορροπημένη διάθεση,  την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος θα ηχήσει και πάλι από τις 7 μ.μ. και για τουλάχιστον μια  ώρα.

Στα μικρόφωνα ο Σάββας Μαυροματίδης και ο Βασίλης Μίχογλου, παρέα με τον Χρήστο Θεοφανίδη και την Μαρία Κυρλαγκίτση  θα σχολιάσουν την επικαιρότητα, το αγωνιστικό  πρόγραμμα του 2016  αλλά και όσα θα ειπωθούν από μέλη και λέσχες στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Ο.Α.Α.Β. Ε. η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις  11 π.μ. στο ξενοδοχείο ‘HOTEL ΑΘΗΝΑ΄ Οδού Θεσ/νίκης –ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΖΙΝΟ.

Η συμμετοχή του καθένα από εμάς, από όποιο μετερίζι, στα δρώμενα του αθλήματος που όλοι αγαπάμε είναι απαραίτητη, η γόνιμη αντιπαράθεση ανοίγει τους ορίζοντες και τα δύο μαζί μας δίνουν το δικαίωμα να έχουμε άποψη.

Μείνε συντονισμένος και συνδέσου στο www.soaave.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.