Το 150.000ό όχημα του BMW Welt

By  |  0 Comments

Πριν από μερικές μέρες ένα τυχερό ζευγάρι παρέλαβε στο BMW Welt το 150.000ό αυτοκίνητο. Οι νέοι ιδιοκτήτες, Shannon και Jared Lantzy, ταξίδεψαν από το Silver Spring(Maryland, ΗΠΑ) για να παραλάβουν τη BMW 328i xDrive Sports Wagon τους. Μετά την παράδοση, το ζευγάρι μυήθηκε στο συναρπαστικό κόσμο του BMW Group κάνοντας μία αποκλειστική περιήγηση στο εργοστάσιο της BMW και στο BMW Welt.

Με προορισμό τις ΗΠΑ

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου είναι πάντα μία ξεχωριστή στιγμή και η παράδοση στο BMW Welt την κάνει μοναδική. Είναι κάτι που προσελκύει πελάτες από όλο τον κόσμο όπως οι Shannon και Jared Lantzy που παρέλαβαν το 150.000ό αυτοκίνητο στο επίπεδο Premier από τότε που εγκαινιάστηκε το BMW Welt. Στην τελετή παρευρέθηκε ο Oliver Rademacher, Επικεφαλής του Κέντρου Επισκεπτών και Παράδοσης Οχημάτων του BMW Welt και αρκετοί εργαζόμενοι κρατώντας τεράστιους αριθμούς που απεικόνιζαν το «150.000». Εμφανώς συγκινημένοι, οι Αμερικανοί επισκέπτες ευχαρίστησαν όλους για την εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο Oliver Rademacher δήλωσε χαρούμενος που τους χάρισε μία αξέχαστη μέρα: «Σε οκτώ μόλις χρόνια έχουμε παραδώσει πάνω από 150.000 οχήματα προσωπικά στους νέους ιδιοκτήτες τους. Έχουμε δημιουργήσει μία εξαιρετική εμπειρία για πελάτες από όλο τον κόσμο. Η παραλαβή ενός νέου οχήματος ήταν και θα είναι πάντα μία μοναδική στιγμή, γι’ αυτό θέλουμε να την οργανώνουμε σωστά».

Αφού παρέλαβαν τα κλειδιά του νέου αυτοκινήτου τους, η 35χρονη σύμβουλος και ο σύζυγός της είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εργοστάσιο της BMW παίρνοντας μία αποκλειστική γεύση από τα παρασκήνια.

Πραγματικά μοναδική

Η παραλαβή οχημάτων είναι από τις βασικές εκδηλώσεις του BMW Welt. Η αρχιτεκτονική σχεδίαση του κτιρίου στοχεύει να κάνει την πρώτη επαφή του πελάτη με το νέο απόκτημά του μία αξέχαστη εμπειρία.

Φέτος, ο χώρος αυτός αποτέλεσε το τέλειο σκηνικό για τη διεξαγωγή κάποιων αξιοσημείωτων εκδηλώσεων. Το Σεπτέμβριο ένας δάσκαλος οδήγησης από τη Βαυαρία παρέλαβε την 10/εκατομμυριοστή BMW Σειρά 3 sedan. Το πρώτο μοντέλο της νέας πολυτελούς BMW Σειράς 7 παραδόθηκε στο νέο ιδιοκτήτη του στα τέλη Οκτωβρίου. Το «Luxury 7» ενσαρκώνει μία αποκλειστική διαδικασία παράδοσης για πελάτες που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση και εξατομίκευση.

Το 2015 παραδόθηκαν πάνω από 22.000 οχήματα. Καθημερινά γίνονται από 80 μέχρι 120 παραδόσεις, μερικές φορές και 160, στο επίπεδο Premiere πάνω από το χώρο της Έκθεσης. Αποκορύφωμα της διαδικασίας είναι η στιγμή που ο πελάτης οδηγεί το νέο αυτοκίνητο στη ράμπα του Premier, λίγο πριν ξεχυθεί στους δρόμους του Μονάχου.

Η διαδικασία ‘Ευρωπαϊκής Παράδοσης’ προσελκύει πελάτες από όλο τον κόσμο

Έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για πελάτες από ΗΠΑ και Καναδά, το πακέτο «Ευρωπαϊκή Παράδοση» μεταμορφώνει την αγορά ενός αυτοκινήτου σε μία άψογα ενορχηστρωμένη εμπειρία. Οι πελάτες φεύγουν με την ολοκαίνουργια BMW τους για να ανακαλύψουν τις πιο όμορφες πόλεις στην Ευρώπη. Το 2015, το BMW Welt υποδέχτηκε μεγάλο αριθμό πελατών από κάθε γωνιά του κόσμου, μεταξύ των οποίων μία ομάδα 35 Καναδών που διέσχισε έξι ηπείρους σε έξι ημέρες, καλύπτοντας πάνω από 1000 χλμ. Στο τέλος αυτών των αξέχαστων οδικών ταξιδιών, το BMW Group οργανώνει τη μεταφορά του οχήματος στη χώρα του πελάτη.

BMW Welt – στην καρδιά της μάρκας, στον παλμό της πόλης

Με περισσότερους από 3 εκατομμύρια επισκέπτες το 2014, το BMW Welt στο Μόναχο είναι το πιο πολυεπισκεπτόμενο αξιοθέατο της Βαυαρίας, πραγματικός μαγνήτης για τους επισκέπτες από το 2007 που εγκαινιάστηκε. Με μία πρωτοποριακή αρχιτεκτονική, το BMW Welt είναι η καρδιά όλων των μαρκών του BMW Group – BMW, BMW M και BMW i, MINI, Rolls-Royce Motor Cars και BMW Motorrad, με την κάθε μία να μυεί τους επισκέπτες το δικό της κόσμο εμπειριών. Αλλά δεν είναι μόνο οι εκθέσεις και η συλλογή νέων οχημάτων που προσελκύουν τους εραστές του αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που τρέχει όλο το χρόνο με θέμα την τέχνη, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία μαζί με γαστρονομικές προτάσεις σε αρκετά εστιατόρια. Είτε πρόκειται για τζαζ συναυλίες, κοινωνικές εκδηλώσεις, την πρεμιέρα μιας κινηματογραφικής ταινίας, ένα gala ή μία δημόσια συζήτηση – το BMW Welt είναι η τέλεια επιλογή για καινοτόμες εκδηλώσεις. Στο BMW Welt Junior Campus, παιδιά και νεαρά άτομα απολαμβάνουν συναρπαστικές ξεναγήσεις και συμμετέχουν σε σεμινάρια με θέμα τις μετακινήσεις και τη βιωσιμότητα.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.