Bestseller των SUV το Opel Mokka

By  |  0 Comments
  • Το Opel Mokka βρίσκεται στην 1η θέση των συμπαγών SUV στην Ευρώπη
  • Ενεργητική ασφάλεια τους χειμερινούς μήνες με το προσαρμοζόμενο σύστημα AWD
  • Άνεση με υπηρεσίες προσωπικής συνδεσιμότητας & εξυπηρέτησης Opel OnStar

Το Opel Mokka, το bestseller των SUV, πέτυχε νέο ορόσημο παραγωγής 500.000 μονάδων. Εδώ και τρία χρόνια περίπου, από τότε που λανσαρίστηκε, το Mokka δεν σταματά να εντυπωσιάζει με το ελκυστικό στυλ, την κορυφαία πρακτικότητα, τους οικονομικούς κινητήρας και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες όπως το σύστημα adaptive all-wheel drive. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες του Mokka μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες προσωπικής συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης του Opel OnStar, που ανταποκρίνεται με το πάτημα ενός μπουτόν. Με τέτοια προσόντα, το συμπαγές SUV έχει κατακτήσει πολυάριθμες διακρίσεις. Το Opel Mokka είναι δύο φορές νικητής του βραβείου “All-wheel Drive Car of the Year” και του τίτλου “Company Car of the Year” (Εταιρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς).

«Όσοι αναζητούν ένα στιβαρό, συμπαγές SUV με υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας και άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές οδηγούν Opel Mokka,» δήλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales Opel Group. «Οι πελάτες αγαπούν τα όσα προσφέρει το δημοφιλές μας SUV, γι’ αυτό συχνά κατατάσσεται πρώτο σε ταξινομήσεις στην κατηγορία του. Μακροπρόθεσμα, το Mokka είναι αναμφισβήτητα ανάμεσα στα τρία SUV με τις περισσότερες ταξινομήσεις.» Σε όλη την Ευρώπη, το Mokka σημείωσε αύξηση πωλήσεων 16% το 2015.

Συνταγή επιτυχίας: Σύγχρονοι κινητήρες, all-wheel drive, εξαιρετική συνδεσιμότητα

Το Mokka είναι απολύτως κατάλληλο για καθημερινή χρήση καθώς μπορεί να μεταφέρει μέχρι πέντε άτομα με εξωτερικό μήκος μόλις 4,28 m. Επιπλέον, εφοδιάζεται με βελτιωμένους και ισχυρούς κινητήρες όπου ξεχωρίζουν οι οικονομικοί, τελευταίας γενιάς turbo diesel. Σε συνδυασμό με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο, οι κινητήρες diesel, που διατίθενται σε εκδόσεις 81 kW/110 hp ή 100 kW/136 hp, καταναλώνουν 4.3-4.1 lit / 100 km, που αντιστοιχεί με εκπομπές CO2 114-106 g / km, στο μικτό κύκλο. Ο “μεγάλος” diesel μπορεί επίσης να συνδυαστεί με adaptive all-wheel drive (Κατανάλωση μικτού κύκλου: 4,7-4,5 l/100 km: εκπομπές CO2: 124-119 g/km). Το σύστημα 4×4 αναγνωρίζει αυτόματα τις αυξημένες ανάγκες πρόσφυσης και κατανέμει ανάλογα την ισχύ, κάτι που  αυξάνει σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια κυρίως σε υγρές και ολισθηρές συνθήκες.

Όμως το bestseller της Opel εκτός από high-tech συστήματα οδήγησης προσφέρει και εξαιρετική συνδεσιμότητα. Όπως πολλά ακόμα μοντέλα Opel, το Mokka διατίθεται τώρα με Opel OnStar. Το σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών από Automatic Crash Response (Αυτόματη Απόκριση σε Περίπτωση Σύγκρουσης) και Roadside Assistance (Οδική Βοήθεια) μέχρι remote Vehicle Diagnostics (Διάγνωση Οχήματος από Απόσταση) μέσω της εφαρμογής smartphone myOpel ή ένα ισχυρό 4G/LTE Wi-Fi hotspot για μέχρι επτά συσκευές.

Σημείωση: To Opel OnStar θα λανσαριστεί στην Ελληνική αγορά μέσα στον Σεπτέμβριο του 2016.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.