Νέο Nissan NV400 (video)

By  |  0 Comments

 

Το νέο NV400 της Nissan, ξεκινά την εμπορική του πορεία και στην Ελλάδα,  με εκδόσεις μεικτού βάρους  3,5 tn, αποτελώντας μια από τις πληρέστερες προτάσεις αγοράς επαγγελματικού οχήματος. Με ατού τις  αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες, τον πληρέστατο  εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και την  στιβαρή αρχιτεκτονική του αμαξώματος και του  πλαισίου, το νέο NV400 αποτελεί αδιαμφισβήτητα  έναν από τους δυνατούς παίκτες στα ελαφρά κλειστά φορτηγά !

Μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες

Το νέο Nissan NV400 προσφέρεται με τρία μήκη μεταξονίου, τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος και τρία διαφορετικά ύψη οροφής.  Σε ότι αφορά στις εκδόσεις Van, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης  κυμαίνεται από  8 έως 14,8 κ.μ.

Με κίνηση στον εμπρός άξονα

Με το NV400, η Nissan προσφέρει για πρώτη φορά τη δυνατότητα απόκτησης ενός επαγγελματικού της οχήματος με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Οι εμπροσθοκίνητες εκδόσεις διασφαλίζουν χαμηλό απόβαρο και αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, με παράλληλη μείωση της απόστασης του πλαισίου/ δαπέδου του  χώρου φόρτωσης από το έδαφος.

Ο εμπρόσθιος άξονας εφοδιάζεται με ανεξάρτητη ανάρτηση και γόνατα ΜακΦέρσον, ενώ ο πίσω άξονας προσφέρεται με ένα φύλλο σούστας και με μονούς τροχούς.

Νέος EURO 5 κινητήρας 2,3 λτ.

Ως βάση για την κίνηση του νέου Nissan NV400 χρησιμοποιείται  ένας 4κύλινδρος, 16βάλβιδος, προηγμένης τεχνολογίας κινητήρας πετρελαίου, χωρητικότητας 2,3 λίτρων.

Το παραπάνω σύνολο διατίθεται σε έκδοση  turbo με ισχύ 125hp/310Nm.

Ο εν λόγω κινητήρας καλύπτει τις προδιαγραφές  EURO 5, ενώ τα διαστήματα μεταξύ των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησής του, ανέρχονται στα 40.000 χλμ ή κάθε δύο έτη.

Πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας

Ένα από τα στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις στο νέο Nissan NV400 αφορά στον εξοπλισμό του. Συγκεκριμένα το νέο  επαγγελματικό  τη Nissan, μεταξύ πολλών άλλων,  διαθέτει :

·      Air Condition με φίλτρο γύρης,

·      Υδραυλικό τιμόνι με κολόνα ρυθμιζόμενη,

·      Δύο συρόμενες πλαϊνές πόρτες στο χώρο φόρτωσης,

·      Ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες,

·      Συρόμενο κάθισμα οδηγού με ρύθμιση κλίσης της πλάτης και οσφυϊκή υποστήριξη,

·      Μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους εγγράφων και μικροαντικειμένων,

·      Ηχοσύστημα με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι,

·      Άνοιγμα θυρών με τηλεχειρισμό,

·      Σύστημα ABS με EBD και ESP,

·      Αερόσακο οδηγού,

·      Δισκόφρενα εμπρός – πίσω,

·      Ηλεκτρικές κλειδαριές,

·      Ζώνες ασφαλείας με προεντατήρες,

·      Ιmmobilizer κ.α.

H τιμή του νέου Nissan NV400 ξεκινά από τις 30.500€, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες διατίθενται στο http://www.nissan.gr/vehicles/lcvs/nv400

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.